|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Ное 07, 2010 9:56 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Абе и на мен ми се струва много тъпо това да се резърекват всички стари герои, ама Киши няма време да ни запознава с нови персонажи и т.н. Дано само станат яки битки. Плюс винаги съм мрънкал, че не ни показаха нищо от Итачи и че съм искал винаги да го видя в битка без да се оставя да умре, без да е болен и без да ослепява - просто искам pure Itachi. И сега ще имам тази така желана битка, само се моля Киши да не я опропасти - Итачи и Джирая са най-великите персонажи в тая манга така че
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Ное 07, 2010 2:22 pm |
krumisimo |
|
|
|
Кишимото засега ще държи Емьо и Блондьо настрана от войната и по-късно ще ги вкара едновременно в действията... Azmudar написа: То Ако беше съживил Майкълджексън (а.к.а. Орочимару) Технически IMO Орочимару не е мъртъв => Капуто не може да го съживи... Ма и за какво му е евентуално да го съживява... Той сега май може абс всичко, което можеше Орочимару, че и по-добре...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Ное 09, 2010 1:03 am |
|
Rampage |
|
|
|
Само аз ли мисля,че ако 4ят беше съживен,шанса на ония смешници да оцелеят става под 0%?
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Ное 09, 2010 9:13 am |
Hajutze |
|
|
|
... и как точно ще го съживят ?
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Ное 09, 2010 10:07 am |
Hajutze |
|
|
|
Направо да вземе да направи един Мортал Комбат и победителя прибира очите на победените =/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Ное 10, 2010 12:53 pm |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
lcool написа: Направо да вземе да направи един Мортал Комбат и победителя прибира очите на победените =/ Неее, това важи само за Тоби... само той е с тоя фетиш за очи ( нали между живите говорим, че Данздо дори не искам да го коментирам ) Ама иначе идеята ми допада особено много
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Ное 10, 2010 10:26 pm |
Hajutze |
|
|
|
Ой не ми се ще да съм на мястото на някое зомби, ако Кабуто реши само да ги контролира, без да ги зомбяса на 100% (въпреки че явно има намерението да им прави формат на дисковете)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Ное 10, 2010 10:40 pm |
Hajutze |
|
|
|
Ае де ... речта IMO си беше много добра. Все пак наистина са във война и не могат да си позволят по никакъв начин да имат дори минимални дрезги в редиците ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Ное 10, 2010 10:50 pm |
|
popcorn girl |
|
|
|
Щом казваш-за мен е тъпа,да не коментирам ефекта и. "Дайте сега всички/дет сме се трепали поколения наред / да станем приятели и заедно да се бием за да защитим някого дето нито сме виждали нито сме чували". То бива, бива ама тва беше върхът на простотията-имай предвид, че по принцип се въздържам от подобни крайни изказвания, но това ... Наистина не очаквах Киши да забие натам. Само зомбитата допринасят за напрежението и интригата-добре, че не могат да ги унищожат бързо/трябва да убият този, който ги е привикал за да успеят/, така че поне засега това е което ме задържа-искам да видя кой и как ще спре зомбитата
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|