|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Sukisyo Публикувано на: Сря Яну 03, 2007 6:19 pm |
|
Tidersson |
|
|
Регистриран на: Пон Юни 26, 2006 2:01 pm Мнения: 1578 Местоположение: София
|
Suki na Mono wa Suki Dakara Shou ga nai!!Number of episodes: 12 + 1 (released as an OVA) Alternative title: I like what I like, so there!; SukiShou!!; sukisho; sukisyo Genres: comedy, drama, romance, slice of life, Angst, School Life, Shoujo, Shounen Ai, Tragedy Plot Summary: * Based on a popular BL (Boys Love) game by Platinum Label. Info: http://sukisho.cjb.net/After falling out of a 4th story window, Hashiba Sora has lost his memory. He returns to his school to find a new roommate in his dormitory. Sora gradually begins to fall in love with his new male roommate, while trying to put together pieces of his past. (courtesy of Anime News Network) ~ Обсъждайте това аниме тук моля. Качено е както и в тракера ,така и в моята папка на главния сървър на animes-bg. ~ Тема във Връзки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 03, 2007 7:14 pm |
|
Jun-Kun |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
това аниме случайно ми е в топ 10 любими анимета
това аниме си струва гледането
това аниме не е за всеки
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 03, 2007 7:26 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Много е сладко! Поне беше ...в началото ...после вече стана доста сериозно ииии дам ...наистина не е за всеки
На мен не ми е точно в топ 10 ..но някъде в 20 се побира ^^
За почитателите на Loveless е задължително ^^
Цитат: някои хора имат предрасъдъци към shounen-ai/yaoi
Нека си ги имат
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|