|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Какъв ви беше костюмът за Helloween ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 03, 2010 2:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2287_1364479654.png) |
faranar |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
човека вестник - кръвния враг на човека паяк
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Какъв ви беше костюмът за Helloween ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 04, 2010 7:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25198_1307106892.png) |
petarvladikov |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Fallout-styled костюмче
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Какъв ви беше костюмът за Helloween ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 07, 2010 1:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7604_1441824685.png) |
Sparda Dante |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
включително оригинален ми беше костюма ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) u see wat i did?Cuz he said "изключително" and I said "включително".Eh? someone: -That's not funny dude... me: -Oh..balls...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Какъв ви беше костюмът за Helloween ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 07, 2010 4:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41682_1283723697.jpg) |
Лимон |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Sparda Dante написа: включително оригинален ми беше костюма ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) u see wat i did?Cuz he said "изключително" and I said "включително".Eh? someone: -That's not funny dude... me: -Oh..balls... Що водиш диалози със себе си?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|