|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Какъв ви беше костюмът за Helloween ? Публикувано на: Сря Ное 03, 2010 2:32 pm |
|
faranar |
|
|
|
човека вестник - кръвния враг на човека паяк
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какъв ви беше костюмът за Helloween ? Публикувано на: Чет Ное 04, 2010 7:24 pm |
|
petarvladikov |
|
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Fallout-styled костюмче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какъв ви беше костюмът за Helloween ? Публикувано на: Нед Ное 07, 2010 1:34 pm |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
включително оригинален ми беше костюма u see wat i did?Cuz he said "изключително" and I said "включително".Eh? someone: -That's not funny dude... me: -Oh..balls...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какъв ви беше костюмът за Helloween ? Публикувано на: Нед Ное 07, 2010 4:38 pm |
|
Лимон |
|
|
|
Sparda Dante написа: включително оригинален ми беше костюма u see wat i did?Cuz he said "изключително" and I said "включително".Eh? someone: -That's not funny dude... me: -Oh..balls... Що водиш диалози със себе си?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|