|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 1:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Чет Ное 04, 2010 8:39 pm |
Telemag |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 26, 2008 5:49 pm Мнения: 105 Местоположение: Суворово
|
Аз гласувам за меча на D от Bloodlust. Красив, здрав и посича дори, духът на вампирска принцеса. П.П. Не видях да пишете за Масамуне от Bastard и за меча на Рейлеит от One piece.
_________________ Човек се учи докато е жив
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Чет Яну 27, 2011 8:02 pm |
|
SN00KY |
|
|
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
Определено НАЙ-добрия, Shichika (Katanagatari)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Пет Яну 28, 2011 11:25 pm |
|
DedoKoleda |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 30, 2010 10:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Montreal, Canada
|
Това е меча Еа на Gilgamesh ( Fate/Stay Night). Определено този меч води класацията за мене. Цитат: Ea is the most powerful Noble Phantasm contained in the Gate of Babylon. It is a nameless sword, which Gilgamesh personally calls Ea, that is the only weapon solely possessed by him, unlike the other Noble Phantasms that have been passed to other wielders. It is considered his greatest treasure, only using it against those he deems worthy. While Saber's Excalibur releases air, the triblade segments of Ea start rotating rapidly, creating a shrilling howl, on Gilgamesh's command, once telling it to "wake up", and begin to swallow, compress, and accelerate wind pressure. This wind is compressed into an artificial space-time dislocation capable of pulverizing any opposition. This attack that signifies its maximum output is called Enuma Elish (エヌマ・エリシュ, Enuma Elish?), the Star of Creation that Splits Apart Heaven and Earth (天地乖離す開闢の星, Tenchi Kairisu Kaibyaku no Hoshi?), which is capable of easily surpassing and engulfing the energy output by Excalibur, and it is called the "sword that cut the world apart." While holding back, the general output of the sword releases a torrent of energy slightly greater than that of Excalibur, but the maximum output causes a true distortion of space to be opened. Halting the laws of the universe with its power, it creates a rip that extends from the earth to the sky that pierces the world itself. It is a true "anti-world" weapon that opens an abyss capable of crushing all of creation and returning it to nothingness. The wind pressure creates a vacuum that takes all things with form, the land, and the sky into the whirling void leaving nothing but Ea shining like a star of creation looking onto a new world while signaling the end of destruction.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Пон Фев 07, 2011 12:30 pm |
|
flssdd |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
SN00KY написа: Определено НАЙ-добрия, Shichika (Katanagatari)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Пон Фев 07, 2011 12:47 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
От всички стотици анимета, които съм гледал само един меч ме е изпълвал истински > ЗАНГЕТСУ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Вто Фев 08, 2011 3:01 am |
kartacha |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 23, 2008 5:28 pm Мнения: 120 Местоположение: Аскуу
|
Zetsumei написа: Guts' sword is f*ucking awesome! It can cut through horses, it's big and simple. What more can i want? Абсолютно вярно!
_________________ За феновете на DIablo: http://diablo-bg.site50.net
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Вто Фев 08, 2011 4:12 pm |
|
Rado-oniichan |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 06, 2010 8:14 pm Мнения: 897 Местоположение: Сливен, София
|
- Меча на Black Gold Saw - масивен, назъбен черен и златен, така ми харесва - Мечът от Claymore , който не знам как се казва - Доста масивен (което ми харесва)и малка , тънка и с доста як дизайн дръжка. - Black Star's Demon Blade - не толкова голям , но иначе семпъл , стилен и черен. А черните светкавици които го съпроводстват мн ме тръшкат
_________________ 99% от хората хейтват БАСТОР, ако си от тези 1% които не го, сложи това в подписа си!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|