|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 1:31 pm |
|
Rampage |
|
|
|
M1sT1kaL написа: iRoNWill написа: Bink's beer ? Bink's Wine ? Казва се Bink's Sake.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 3:06 pm |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
iRoNWill написа: I feel depressed " If I were to reborn, I want to be a seashell" Нищо тя шегата, така и така не се получи
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 7:07 pm |
Hajutze |
|
|
|
Някак си ми развалиха представата за Роджър ..
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 7:23 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
lcool написа: Някак си ми развалиха представата за Роджър .. kuriush написа: Лъфи излиза че нищо уникално и свое няма - сичко е наследство... +идиотщината за Кума. Да го беше пребила Шанки щях да го приема с радост, ама... deathrazor написа: Слаааааааб чааааааап.... =/ Първо опропасти целия "Завет на Шанкс" и 600 чапа история на шапката... После модна миналото на Кума за 3000-ден път... а Робин сигурно знае за още 500 сделки и поправки, щото е по-удобно просто.. После се оказва, че Лъфи е продуциран и изваян повече от ПиЕкс-овете.. все еднооо всичко е "Големият План" е така... супер тъпо ми стана. Май да му викаме вече px-L.... =/ Санджи всеки път ли ще лети?? Няма ли някой път да НАлети? Чопър и Усоп са си страхливци пак... СУПАААААААААААААААААААААААА изкара СУПААААА прическа по ено време... И коя беше тая ЖЕНА от малките бъбълчета?? Робин никъде не я видях пак нарисувана, де*а... И по начало като почна от Шабонди усещах, че ще е яко тъп чап, ама, чак толкова. Ония не ми изглежда Логия, по-скоро ЛЕПИЛГИЯ. И за тва е толко надишан... пф.... ако се окаже "логия вода" ще повърна...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 8:39 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
ОМФГ............................................................... dataa написа: :lol: Я маи ще излезе,че Родрър е дал шапката си на съхранение,така де докато се върнел. ... .... ...... NNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~~~~~~~~~~~~~~~~~~ T____________T Рейли говореше за съдба... Роджър ял ли е плод не знаем.. ми ако е изял "REBIRTH NO MI"
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 9:03 pm |
dataa |
|
|
|
iRoNWill можеби си забравил че шапката беше дадена на едно 6 годишно пишлеме,макар и парамесия.Пък и плода беше много лесен,за докопване де.Да не говорим за една похарчена ръка,не пожертвана а инвестирана.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|