Мда, няма защо Донфламинго да лъже. Кума вероятно е мъртав, но все пак има нещо гнило, за което и той да не подозира.
Бащата на Виви не просто
знаеше за оръжието, а дори можеше да чете текста бтв! Защото знаеше, че Робин се прави на ударена пред Кроки...
Почти сигурно е, че Горосей притежават едно+ оръжия вече и виждат другите като заплаха. Но от такава мащабна световна война никой няма полза... и предполагам няма да се състои.
От новия чап: Санджи ме скъса. СКЪСААААААААААААА МЕЕЕЕЕЕЕЕ От хилеж!! Как се вкамени
САМО КАТО Я ВИДЯ Общо взето след тоя момент на вкаменяването, съвсем изключих. Останата част от чапа ми бе постна ... ;D
Но сега, след малко сън, вече почвам да се досещам какво четох - та тоя чап беше "the masters let their pupils go", че да им спестят показването на новите им cewl атаки за фишмените...
Първия чап се казваше романс даун, първата по-сериозна арка бе с Арлонг.
601-вия чап е романс даун, първата по-сериозна арка ще е на фишмен айлънд... интересно... с кой ли опонент, а ;D
Готин начин за ресет.
Пилона за съжаление като лоли по-ме кефеше. Сега освен издължена др. промяна няма ;/ А очаквах да е мега-мацка...
Рейли вече ми писна 3 чаптъра да пуска Лъфи да върви, деа, добре, че най-сетне замина...
Скелета пак със смотаните ламерски шеги, които им мина срока на годност още в първите чапове на трилър барката... просто абсурдно как може такова леке да е в екипа ;////////////
iRoNWill написа:
9.Стана ми жал за маринките попаднали на групичката помагаща на Санджи...горките!Единия сдъвкан при това
RIP. А представяш ли си Санджи кво е преживявал за тия 2 год
Въобще последните чапове ги правят СУПАААААА ФУРАНКИИИ-опропастения и САНДЖИ дъ грейт...