|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Beelzebub ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 27, 2010 7:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Абе що няма нова глава,е??Да не би мангаката да си е взел почика??
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Beelzebub ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 28, 2010 12:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=869_1450017843.jpg) |
Bloodwed |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Zenjuurou стига вече се е правил на голяма клечка, Natsume ще покаже "his true powah", и ще го pnwn-не яко. Zen имаше в превид точно него, накрая А също очаквам и в скоро време да видим оня мощния "бодигард" дето беше нает от крадците. На бас, че той е един от слугите на Behemoth И бтв, Ога първо ще посети дядото на Аой. Съмнява ме направо Zen да започне да го обучава.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Beelzebub ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 04, 2010 3:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4634_1245184544.png) |
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Не съм сигурен, че е демон, все пак Хилда не го усети... може да е контрактор, или пък да събира ки ..но ако е демон ще стане интересно Иначе мангата върви натам накъдето се е запътила от самото начало, все пак основната история е за ада и унищожението на човешкия вид Тая глава нещо не ме впечатли, но ме остави с приятното чувство, че битките от сега нататък ще са много и доста интересни, което определено ще е подобрение... надявам се само и нивото на хумора да се запази, ако стане така ще е супер.
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
![Изображение](https://image.ibb.co/geNktc/Air_Gear.jpg) Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Beelzebub ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 05, 2010 5:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=869_1450017843.jpg) |
Bloodwed |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Хмм, имам усещането, че Toujou ще може да се бие на равно с Изума отново. Zenjurou може би го е направил свой контрактор, без самия Toujou да знае за какво става дума, или де да знам... На бас, че Натсуме е един от другите демони/контрактори(дори и да е просто хюмън, не са голям брой по - мощните от него, така че ще да е една от първите цели на демоните)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|