|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Окт 24, 2010 4:07 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Wind_Falcon написа: И малко теорийки - Правителството рано или късно ще иска древните оръжия, и ще прави война на Арабаста за тяхното (ако помните добре арката ще си спомните че ясно и точно се казва че такова оръжие е скрито на острова), това ще е горе долу след като Лъфи и компания стигнат Рафтел и един вид от наша стране се "вижда края на мангата", от там почва едно връщане назад, Виви перманентно в екипа след като й помогнат отново, и all out war революционери + който се присъедини към тях (според мен Коби и Смоуки примерно) срещу Правителство и техни съюзници (като нищо го виждам Черната Брада като съюзник как ги преебава наркая и той си напълва гушата най-много).
whats ur thoughts?
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Окт 24, 2010 9:08 pm |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
Факт е че ако правителството имаше интерес към тях щеше да прибира учените четящи стария език и да ги използва за намирането им и после да ги трепа. А и под никои от къде знаеш,че самото правителство няма? Основната цел в момента на правителството е никои да няма достъп до тях. И изглежда самото правителство имат доста голямо количество информация свързано с тях. А относно теорията за съществуването на държава Д има доста хляб в нея. Другото интересно е дали древните оръжия не са използвани от сегашното правителство за унищожаването на държава Д или каквото там правителство ? Имам предчувствие,че от тук на там в новия свят ще видим доста от стария
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Окт 27, 2010 5:55 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Оо доста рано излезе днес - супер Мрънках докато четох спойлерите че ще е още протакване и скучна глава, но за моя изненада ми хареса много То пак си беше протакване ама беше готино На всеки учителите или поне хората с които е бил се появиха Разбрахме как Зоро е стигнал първи Вече съм малко по-спокоен Санджи горкия май изгуби много кръв Ама най-накрая са към фишмен острова - надявам се следващата глава ще са вече там.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|