поред: .. ровене из архива
nozo написа:
КАБУМ
А, да Зоро последен ще дойде, че е леееко бавен в главата.
ДА ... ама не
dont talk to mr1 like that, u nab
Ev1L написа:
Татуировката на Лъфи (тайното съобщение) беше да каже на екипажа си да се срещнат не след 3 дни а след 2 години подготовка или поне аз мисля, че е така
Според мен пише "3D" (3 days) което е задраскано и отдолу е написано "2Y"(2 years) може и да не съм прав, но според мен това е съобщението към екипажа.
we have a winner (old news doh)
Logrus написа:
Луфи си го представям след две години усвоил рибешкото карате в някаква степен и като ходи - ефекта на Шанкс
yea right ... not
Logrus написа:
1)+ мисля че Луфи ще отиде да прибере Съни по-рано
2)+ революцията на Драгон ще мине в по-напреднал стадии
1) неби ... последен бе
2) чудя се тук дали няма да ни светне Робин какво се случва в главата на татко Барба
SayanMk написа:
Х. Чопър ше става чудовищееееееееееееееееееее
Искам все пак теорията ми, че тия птици са овладели зоан-плодовете си хора да се окажат верни...
ХХ. Ибанкобу май и той е схванал съобщението и са ше отренира Санджи за времето, което има.
Сл. чап ще е същия. От него искам:
- Робин казва на ония: хмзор, ок, нека все пак отидем при ДРАГОН. И прекарва времето си извършвайки бунтове и подобни, ставайки петата ръка на Драгон.
- СУПАААААААААА ФУРАНКИИИ вади некви блупринтове + кола и казва на детето и дедето да ходят за чаркове, cuz it will take a while to build that shi-...
- теорията за зоан плодовете отпада, мхм ... умни животни били
- next .. +1
- кой знае, още чакам Робин да си отвори устата за повече от половин ред
- горе долу Супппа Франки се получи
Торбата с кокали май нищо не е научила от музикалното племе ... или ще го видим в тайм скип .ерго в тежка битка
----
Имаше много стари теории как Михоук ще стане учител на Зоро и доколкото помня бяха оплюти
Logrus написа:
- Усопп някакъв културист с прашка си го представям ... с едната ръка размята разни монстъри, а с другата си чопли носа
пфф добре че не стана така
и това
има учудващо много уцелени елементи - белега през окото на Зоро (не ми се привижда, нали), Санджи донякъде, Усопп
... БЕЛЕГЪТ на лицето на Зоро ..wtf това си е направо удар в десетката
постът така или иначе стана безумен и дълъг ... дано в следващите 2-3 чаптъра видим малко и от света, че видяхме смотания остров колко се е променил, сега искам и останалата част от историята