Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 1:54 am 
Аватар

искам да видя тия от правителството колко са могъщи оО
ще са по силни от шичибутайте от адмиралите >.< дано ода направи някаква битка стях скоро

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 2:42 am 
Аватар

Нами с вързана коса на 1вата страничка ми напомни колко по-добре й беше миналия дизайн...

И уан хит КО = фейл. Да ги гледаме как се мъчат в Новия Свят докато придобият силите да го правят накрая на мангата тоя КО щеше да е по-епик от тия лайна дето сега се случват.

И малко теорийки - Правителството рано или късно ще иска древните оръжия, и ще прави война на Арабаста за тяхното (ако помните добре арката ще си спомните че ясно и точно се казва че такова оръжие е скрито на острова), това ще е горе долу след като Лъфи и компания стигнат Рафтел и един вид от наша стране се "вижда края на мангата", от там почва едно връщане назад, Виви перманентно в екипа след като й помогнат отново, и all out war революционери + който се присъедини към тях (според мен Коби и Смоуки примерно) срещу Правителство и техни съюзници (като нищо го виждам Черната Брада като съюзник как ги преебава наркая и той си напълва гушата най-много).

whats ur thoughts?

Последна промяна Wind_Falcon на Съб Окт 23, 2010 7:04 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 3:38 am 
Аватар

поред: .. ровене из архива

nozo написа:
КАБУМ
А, да Зоро последен ще дойде, че е леееко бавен в главата.

ДА ... ама не :lol:
dont talk to mr1 like that, u nab
Ev1L написа:
Татуировката на Лъфи (тайното съобщение) беше да каже на екипажа си да се срещнат не след 3 дни а след 2 години подготовка или поне аз мисля, че е така
Изображение

Според мен пише "3D" (3 days) което е задраскано и отдолу е написано "2Y"(2 years) може и да не съм прав, но според мен това е съобщението към екипажа.

we have a winner (old news doh)
Logrus написа:
Луфи си го представям след две години усвоил рибешкото карате в някаква степен и като ходи - ефекта на Шанкс :vicious:

yea right ... not :?
Logrus написа:
1)+ мисля че Луфи ще отиде да прибере Съни по-рано
2)+ революцията на Драгон ще мине в по-напреднал стадии

1) неби ... последен бе
2) чудя се тук дали няма да ни светне Робин какво се случва в главата на татко Барба
SayanMk написа:
Х. Чопър ше става чудовищееееееееееееееееееее :rocknroll: Искам все пак теорията ми, че тия птици са овладели зоан-плодовете си хора да се окажат верни...
ХХ. Ибанкобу май и той е схванал съобщението и са ше отренира Санджи за времето, което има.

Сл. чап ще е същия. От него искам:
- Робин казва на ония: хмзор, ок, нека все пак отидем при ДРАГОН. И прекарва времето си извършвайки бунтове и подобни, ставайки петата ръка на Драгон.
- СУПАААААААААА ФУРАНКИИИ вади некви блупринтове + кола и казва на детето и дедето да ходят за чаркове, cuz it will take a while to build that shi-...

- теорията за зоан плодовете отпада, мхм ... умни животни били
- next .. +1
- кой знае, още чакам Робин да си отвори устата за повече от половин ред :?
- горе долу Супппа Франки се получи
Торбата с кокали май нищо не е научила от музикалното племе ... или ще го видим в тайм скип .ерго в тежка битка

----
Имаше много стари теории как Михоук ще стане учител на Зоро и доколкото помня бяха оплюти =))
Logrus написа:
- Усопп някакъв културист с прашка си го представям ... с едната ръка размята разни монстъри, а с другата си чопли носа :lol:

пфф добре че не стана така
и това
Изображение
има учудващо много уцелени елементи - белега през окото на Зоро (не ми се привижда, нали), Санджи донякъде, Усопп
... БЕЛЕГЪТ на лицето на Зоро ..wtf това си е направо удар в десетката :rocknroll:

постът така или иначе стана безумен и дълъг ... дано в следващите 2-3 чаптъра видим малко и от света, че видяхме смотания остров колко се е променил, сега искам и останалата част от историята :shhh:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 1:57 pm 

Незнам за Вас,но лично аз смятам че Луфи е реинкарнация на Роджър.Действията на Шанкс,Реили и Ко мисля че го потвърждавът.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 2:02 pm 
Аватар

стила на анимето не използва прераждане ><
основната причина е че никога няма да можеш да убиеш герой, което е леим :>

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 2:02 pm 
Аватар

Не е реикарнация на Роджър. Най-малкото Роджър е бил умен :lol: Единственото, което ги доближава е D for danger

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 2:26 pm 

Луфи е още много млад,на практика не е пълнолетен,още е пубер.А пък Роджър решава да мре на 50 и кусур години,дай му малко време все пак.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 2:36 pm 

dataa написа:
Луфи е още много млад,на практика не е пълнолетен,още е пубер.А пък Роджър решава да мре на 50 и кусур години,дай му малко време все пак.

Лично за мен смисъла на Импел Даун е ЗБРАВАТА ,т.е. тези на 5 ниво първо трябва да бъдат забравени и чак тогава да умрат,за да несе преродят и тръгнат по пътя на легендата за мечтата си.
Според мен ЧВ кара трети живот[знамето и черепите].

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 2:46 pm 
Аватар

Logrus написа:
Нещо ме гложедеше в кумоботите и вчера ме осени това
Изображение

Като идея и реализация са много близко до сентинелите от Х-мен. Което означава, че там някъде има "главен сентинел" който може да сложи Х на целия проект, ако бъде пречукан :baby:

дам прав си само не искам да става като в Х мен тия да тръгнат да завладяват пиратите и маринките ще е мега тъпо :lol: Единственото яко би било даи да намесим и Star wars clone wars - Pxтовете да ги обърнат само срещу маринките. =))

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 2:52 pm 

А Roronoa Zoro що дае тъпо,не забравяи приклученията на Енел на луната.Там имаше космически пирати все пак :lol: .

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 5:01 pm 
Аватар

Logrus написа:
Нещо ме гложедеше в кумоботите и вчера ме осени това
Изображение

Като идея и реализация са много близко до сентинелите от Х-мен. Което означава, че там някъде има "главен сентинел" който може да сложи Х на целия проект, ако бъде пречукан :baby:

Е главния сентинел е самия кума бе каде го забравихте те нищо май не са споменавали за него май или съм забравил възможно е да са му затрили хард диска и вмомента да си жътка като робот и той без спомени

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 8:52 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Сентинел нз дали ще се окаже, но съм сигурен, че и сам би могъл да ги премаже :lol:
Иначе добра идея ще е това. Кума се е жертвал, за да спаси нещоси на революционерите, ставайки шичибукай, след което обаче се оказва, че това е част от плана на Драгон и пацифиста стават под контрола на Кума... ма за сега е рано да се мислят тези неща. Важното обаче е, че КУМА отиде при ШАНКИ + КОРАБА и както виждаме 2 години по-късно... и кораба и шанки са in one piece... :lol:

... sooooo.....

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 9:00 pm 
Аватар

саянски дофламинго каза че кума е мъртъв
дори да е имал такива намерения той е RIP сега

МнениеПубликувано на: Нед Окт 24, 2010 12:29 am 
Аватар

Той Дофламинго може да каже че Кума е брат на Хари Потър ма това прави ли го вярно .Дофламинго може да е на по висока стълбичка в йерархията на маринките но не означава че всичко му е разкрито. Но както казаха прекалено е рано да мислим за това можем само да гадаеме и да видим кой е печелившия :D

МнениеПубликувано на: Нед Окт 24, 2010 1:41 am 
Аватар

няма причина да лъже ><

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]