Дата и час: Пон Фев 24, 2025 11:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Fruits Basket (лято 2001)
МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 12:01 am 
Аватар
Модератор

Изображение

Fruits Basket to become a Hollywood live-action movie
Цитат:
A popular Shōjo manga titled Fruits Basket is currently under the planning stages of becoming a live-action Hollywood movie. The movie would be produced by Joshua Long from 1212 Entertainment, he’s known for his work on the Cowboy Bebop movie with Keanu Reeves.

Beyond that, not much information was released but one of the officials from ULTIMO SPALPEEN shared some additional information on twitter. They wrote, “The Fruit Basket movie is planned to be more realistic than the manga/anime version. So the scenes where Toru (main character) sleeping in the tent in volume 1 will not be used in the movie scene.”

Fruit Basket is written by Natsuki Takaya. It was serialized in the Japanese manga magazine titled Hana to Yume and published a total of 23 volumes of manga. It was also created as animation and a drama CD.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 1:12 am 
Аватар

а, тук не съм писал...

Беше ми едно от първите анимета... и определено първото шоджо. Хареса ми. И освен това ми хареса и края. За разлика от някои други, аз си се изкефих на последната арка... а, и, фен съм на котката.
А холивудски филм?... това ще е интересно.

МнениеПубликувано на: Нед Яну 02, 2011 9:38 pm 
Аватар

Анимето беше сладко, на мен ми допадна много (щом ме накара и мангата да изчета хД )

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 21, 2011 12:53 am 
Аватар

Преди малко го изгледах и просто бях потресен от завършека. Последните 3 епизода все едно са от друго аниме. От комедия направо си стана трагедия, но въпреки това ми хареса (макар че през цялото време гледайки драматичните сцени се питах "а бе тва верно ли е същото аниме"). Накрая Кйо беше смеска между Наруто и Хълк :lol: , та особено с Наруто има доста прилики, дори във въшния вид. И аз като, човек дето навлиза много навътре в нещата ( :blush: ), не можах да не забележа някои минуси, като например факта,че през цялото време към Кйо се отнасяха нормално (baka neko),въпреки чудовищната му форма, и чак накрая зеха да го показват като голям проблем, сякаш през останалото време не е бил същото чудовище.И също така бях доста очуден като наричаха духовете от зодиака "evil spirits", в смисъл какво му е ийвъл на едно котенце, или мишле, или куче, или което и да е от животните, единствено на Кйо ъпгрейднатата му форма беше по-ийвъл.
Та общо взето тва е.
Май тва аниме е най-силно изразеното комедийно аниме,което съм гледал досега, макар че имаше и супер трагични истории, които оставят много силен отенък. Но наистина ако някой търси нещо леко и същевременно интересно - това е анимето. И най-важното му качество е, че достига до зрителя и мен лично ме докосна.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 21, 2011 1:24 am 
Аватар

Не помня много (гледах го отдавна), ама се сещам, че на моменти ми беше лигаво, героите ме дразнеха, единия от мъжките имаше ебахти женствения глас и имаше там някви трагедии.
Като се има предвид, че ми е едно от първите, съм му дал 6/10 => не ми е харесало особено, няма и да го реуочвам, за да си припомням детайлите. gg

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 21, 2011 1:44 am 
Аватар

Това аниме е едно от малкото, които съм гледала с английско аудио и гласът на Юки е просто "уникален" =)) :roll: Както и да е, анимето е страхотно! Смях се ужасно много и си напълних телефона с клипове (тогава имах една мания - снимах си забавни моменти от анимета и си ги гледах когато нямах друга работа :lol: )... Имаше и моменти, на които малко си поплаках... и по-точно когато майката на Тору разказва историята за котката... А относно последните епизоди помня, че не ми беше станало ясно защо всички реват като ненормални... Това беше и причината поради, която и аз НЕ плаках с тях... :lol: Така де, определено бяха странни... :lol:
А любимците ми, разбира се, са Шигуре и Хару (Белия и Черния :lol: )

МнениеПубликувано на: Чет Юли 21, 2011 1:49 am 
Аватар

е, "Светата Троица" (Шигуре, Аяме и Хатори) просто избиваха рибата =))

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]