|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 21, 2010 1:13 pm |
dataa |
|
|
|
Да ,е те това е One Piece супер чапрър.Освен това официално потвърдиха новото боунти на Луфи,обаче и то е остаряло май .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 21, 2010 1:25 pm |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
Welcome back Това вече си е OP, дъ риал дийл ман.... Уникален чап, просто ненормално добър, а това с номер 9 просто рацепи бара! "Rayleigh I'm gonna do it! " А това си е нашия Лъфи
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 21, 2010 8:59 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
YESSSS много як чаптър, Лъфи е подобрил плода - стори ми се, че само от ръката му излизаше дим, тоест само тя беше в gear secondo One hit kill беше лудница много се изкефих на чаптъра. Подмятане на Зоро с н9 също много ме кефи, май ще ги базика всички като се съберат на кораба Просто уникален чаптър, много ще се радвам ако Сентоумаро прецини, че не е на левъла на Лъфи и просто да си обере крушите, да си плюе на петите и дим да го няма Нямам търпение за другия чаптър с всички от екипажа. ONE PIECE FTW
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 21, 2010 10:05 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
"The straw hats are alive!" За единия ПХ отне един удар на Луфи, за другия по един от Зоро и Санджи. Щях да се израдвам всеки да строши по един, но и така става Valk0v написа: YESSSS много як чаптър, Лъфи е подобрил плода - стори ми се, че само от ръката му излизаше дим, тоест само тя беше в gear secondo Да и аз го видях това, но по принцип като е в г2, от цялото му тяло излиза пара. А в тоя панел му дадоха само малко от главата и ръката
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Окт 22, 2010 8:17 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Дам и аз се просълзих като него Е ТОВА тряяше да стане и то тряяше да стане преди 3 чаптъра... Ама ае, се тая, явно е чакал да стигнеме до 01, то си личи по заглавието. Започва нова манга. Манга в която вече ИМА убийства и жестокост, но има и стария си фън. Един сериозен свят ни чака общо взето... Само шитавия скелет не разбрах за чии гъз трее участва... ма как да е. Франки трябва да разхвърля САМ 2-3-4 PX-а, че да има ефект... Всъщност Нами и Усоп трябва да могат да ги бият 1:1 вече.. И да и на мен направи впечатление, че Лъфи си активира скоростта частично. И че Сентоумару му причерня пред очите... А той дойде само с 2 PX-а. Предполагам, тъй като е сам и вече е офиц. маринка, няма да прави глупости и да тръгва да ги гони. По-добре е да инвестира времето си да смаже тия руукита и да ги прибере, щото пък обикновените маринки няя се оправят и с тях. Та тук може да разменят по един злобен поглед и да се разминат ;D
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Окт 23, 2010 1:16 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: Като идея и реализация са много близко до сентинелите от Х-мен. Което означава, че там някъде има "главен сентинел" който може да сложи Х на целия проект, ако бъде пречукан Кума! >>
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|