|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 07, 2010 9:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Thaumaturgist написа: Героите (особено русият и онзи високия и тих) много ми напомнят на тези от оуран хост клуба ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Същото си мислех xD Особено когато русия се прави на джентълмен е точно като Тамаки х33333 а и на визия не е далеч от него xD Само заради него си струва да го гледам х3 А нисичкия е нещо като Хъни-семпай, ама в малко по висок вариант xD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 13, 2010 7:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Наистина част от героите приличат на тези от Хост Клуба... Закуро ме кефи засега,ще го гледам.И винаги съм казвал,че биши powera на J.S is scary...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 14, 2010 9:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
bloodhunterr Цитат: Наистина част от героите приличат на тези от Хост Клуба... Абе вие хора не сте ли виждали бишонен-ски арт извън Хост Клуба ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ? В маса шоджота мъжкия състав изглежда точно така. Абе не знам дали това аниме се води сейнен или не, но артът е бая шоджо/джосейски...историята е интригуваща, но визуално не ме кефи (и не е, като да нямам толерантност към такива стилове).
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 15, 2010 11:59 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
^ For sure ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) Иначе и 2-ри епизод ми хареса, добре върви засега анимето ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) @velush - Сейнен го водят и в MAL, и в AniDB ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) е сейнен, но да, наистина арта яко бие на шоуджо, ама това сигурно е заради бишонените~
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 19, 2010 10:21 am |
velush |
|
|
Ice-Man Цитат: Сейнен го водят и в MAL, и в AniDB ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) е сейнен, но да, наистина арта яко бие на шоуджо, ама това сигурно е заради бишонените~ Всички герои са нарисувани в стил, който обикновено се ползва в шоджо/джосей заглавията - не само бишитата. То при дамските персонажи дори си личи повече, защото бишонените от този вид ги има навсякъде (примерно host гаврите в Gintama ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). И какво ми размахваш тези MAL-ове и AniDB-та...нали това съм написал води се сейнен ама ми изглежда различно. Естествено няма твърдо правило, как точно трябва да изглежда един сайнен. Просто ми направи впечатление. Не че вече няма такава практика с шоненски заглавия - Gundam 00, Code Geass, Inuyasha и пр. и пр., но ми е малко необичайно да го видя в сейнеско заглавие.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 20, 2010 12:07 pm |
velush |
|
|
Може бе нататък ще се случат такива неща, които се неприемливи за шоджо или дори джосей аудитория... За сега в историята не виждам нищо, което да не е за шоджо публика. Дори на шонените би изглеждало малко скучно (без panty shot-ове и пр. липса на фенсървис ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ...а и тези сакура клончета дето ги вадят от-не-знам-къде-си и се трансформират в оръжия биха накарали средностатистически хлапак да се издрайфа...).
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 20, 2010 7:36 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
velush написа: Абе не знам дали това аниме се води сейнен или не, но артът е бая шоджо/джосейски Изказа се по странен начин, затова ти "размахвам" MAL и AniDB ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Иначе 3-ти епизод много ми хареса, доста интересни неща се случиха и се появиха нови загадъчни персонажи ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) А Агемаки като почна да пее "Апаре, апаре", се разсмях на глас
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 21, 2010 10:30 am |
velush |
|
|
Ice-Man Цитат: Изказа се по странен начин, затова ти "размахвам" MAL и AniDB ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Точно изречение със горната структура означава "Абе знам, ама не разбирам защо е така". Може би трябваше да се изразя по-директно и в по-телеграфен стил... А MAL и AniDB ги споменах, защо съм си направил справка и съм изненадан от резултата. Не споря с написаното там, а с подхода на разпространителите. "Размахването" го казах по две причини: 1. Всъщност спорът ми е на друго ниво и статиите в MAL и AniDB нямат нищо общо...примерно в wikipedia пише същите неща... 2. Не ти ли се е случвало да срещнеш грешна информация в тези (че и в други) сайтове? На мен - да. В последствие са я променяли. Тези места не са источник на абсолютната и непоклатима истина - стават грешки, после всички копират от тях...и въобще лавинообразен ефект.
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 21, 2010 7:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Не знам защо ви прави впечатление некомпетентността на тези сайтове...Пък за демографска насоченост да не говорим,то вече всичко стана толкова мазало,че не е истина. Иначе ми хареса трети епизод,ама нямаше the cool заклинание thing от предишните.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|