|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 9:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Герои като Кана от Внука на Нурарихьон.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 10:01 pm |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Малките цици.
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 20, 2010 10:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39305_1422314274.jpg) |
Rado-oniichan |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 06, 2010 8:14 pm Мнения: 897 Местоположение: Сливен, София
|
Нарутард написа: Малките цици. Огромните висящи цици <---------Лоли фен
_________________ 99% от хората хейтват БАСТОР, ако си от тези 1% които не го, сложи това в подписа си!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 25, 2010 7:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20926_1412972168.jpg) |
xCarNagEx |
|
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:15 pm Мнения: 908 Местоположение: вкъщи
|
Като цяло във всяко аниме прекаляват с повторенията и това ме дразни...А конкретно: Блийч - историята куца,главния герой е задник,прекалено предвидимо е анимето,за филърите няма да коментирам - под всякаква критика са...Гласът на Орихиме ми бърка в.....ухото и особено се дразня от факта,че на края на всяко свое изречение си поема голяма глътка въздух ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) Дразнят ме също гласовете на Рукия и Хитсугая (озвучават ги некви 30 годишни,при положение,че героите са пишлемета...).И най-вече ме дразни Ичиго,но ако тръгна да обяснявам защо няма да ми стигне мястото за писане.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 09, 2010 8:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40693_1285007037.gif) |
Misa-chan |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Амиии...значи много ме дразни даречем второстепенен герой стои и наблюдава битка и първостепенния като направи някаква трансформация и "Еха!Трансформира се" или главният герои превръща меча си на копие е "Превърна меча в копие!"Това е...ОЧЕВИДНО!!Няма нужда от него shmatity написа: Naruto - на интересно аниме... да му изплющят малоумен филар си е гавра ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Онази история със Сора и със съли събрани от разпръсната чакра направо ме разби Bleach - Пртоклетите филариииииии...прекъснаха анимето че да ни приказват простотий с зампактота |( Soul Eater - тук вече не ми хареса края.Цялото аниме беше много добро и накрая неюо се издъниха Blood+ - ех много е якооо ^^ но... има моменти в който прекалено мн приказват. Иначе е супер : ) Shugo Chara! - прекалено детско ми идва... и Икто прекалено много отсъства Zombie-Loan - не е излезнал 2 сезон Zero no Tsukaima - в началото беше смешно да се счупва от бой един от главните греой...но после поомръзна малко Относно Шуго Чара - наистина с тез яйца...е много детско,а Икто ми текът лигите като го видя..,края не ми хареса!Освен това се събраха 1000 трансформации и чомек да се побърка от толкова много цветове ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Относно Зеро но Тсукайма - в началато го пребива,ама после спира ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) защото Луиз се влюбва в него Всички тия белези - филъри,реплики,ц*ци и т.н. са във всяко аниме!То и по това се различава от другите анимации!
Последна промяна erejnion на Пон Окт 11, 2010 2:05 pm, променена общо 1 път |
Reason: 3 поредни мнения в рамките на 6 минути... има си бутон едит дее! |
_________________ So trust me Trust me trust me... ...YEAH...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 18, 2010 5:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41658_1283521559.jpg) |
Umbrakinetic |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 03, 2010 4:41 pm Мнения: 67 Местоположение: Стара Загора
|
1) Лош и Добър бият.Добрият побеждава и Лошият вече е почти умрял, ии... почва се Размисли и Страсти, Дела и Документи!Добре, вкарайте малко бекграунд на Лошия и разговор, ама с мярка! Не искам 3 епизода да гледам, как точно е бил прецакан от живота и да слушам "оригинални" сентенции за живота, смъртта и вселената! [Bleach, Naruto...] Примерно във Full Metal Alchemist: Brotherhood бяха уцелили мярката.
2) Главният герой е жалък.Примерно Zero no Tsukaima.Добре - момиче е, ама може ли тъй да ти се качи на главата?!
3) Филъри и флашбеци.Има ги във почти всяко дълго аниме.Вече на изуст знам родословието на шибаният Саске!!!
4)Добрият е твърде милостив.Друго си е Белият Ичиго(Bleach), Люлюш(Code Geass), Люси(Elfen Lied)
5)Дадено момиче дава всевъзможни сигнали на дадено момче, че го хaресва, обаче той не загрява! (Примерно Kampfer или Naruto (пак))
Това е засега...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 18, 2010 9:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40763_1286369873.jpg) |
pRotrebitelq |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Мразя филарите , излишните реплики и глупости , прекаленото разводняване.Също съм фен на визуалните ефекти и когато видя грозно нарисувани кадри или ако самото аниме е с лош арт.Примерно Наруто ( не знам кой епизод там беше ,защото вече не го гледам) при битката Нагато - Наруто имаше някакви напълно изкривени драсканици , просто все едно епизода беше рисуван от маймуна......Също мразя , когато авторите видят , че трябва да спре историята , но нарочно я растягат с излишни глупости , които развалят кефа.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 08, 2011 8:19 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9588_1415402776.jpg) |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
Двучасовите разговори посредата на всякакви битки // Анимета с по 20 flashbacks всеки божи епизод // Бавно развитие на действията // Нереално срамежливите персонажи'
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 08, 2011 12:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42569_1304203668.jpg) |
DedoKoleda |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Ное 30, 2010 10:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Montreal, Canada
|
Umbrakinetic написа: 1) Лош и Добър бият.Добрият побеждава и Лошият вече е почти умрял, ии... почва се Размисли и Страсти, Дела и Документи!Добре, вкарайте малко бекграунд на Лошия и разговор, ама с мярка! Не искам 3 епизода да гледам, как точно е бил прецакан от живота и да слушам "оригинални" сентенции за живота, смъртта и вселената! [Bleach, Naruto...] Примерно във Full Metal Alchemist: Brotherhood бяха уцелили мярката.
2) Главният герой е жалък.Примерно Zero no Tsukaima.Добре - момиче е, ама може ли тъй да ти се качи на главата?!
3) Филъри и флашбеци.Има ги във почти всяко дълго аниме.Вече на изуст знам родословието на шибаният Саске!!!
4)Добрият е твърде милостив.Друго си е Белият Ичиго(Bleach), Люлюш(Code Geass), Люси(Elfen Lied)
5)Дадено момиче дава всевъзможни сигнали на дадено момче, че го хaресва, обаче той не загрява! (Примерно Kampfer или Naruto (пак))
Абсолютно съм съгласен! Всичко изредено ми бърка в здравето когато го видя в някое аниме.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 08, 2011 4:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39305_1422314274.jpg) |
Rado-oniichan |
|
Регистриран на: Съб Мар 06, 2010 8:14 pm Мнения: 897 Местоположение: Сливен, София
|
Цици заемащи 67 % от екрана ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) JohnnyQuid написа: FMABВ един момент се разцепваш от кеф и изведнъж .. *facepalm* ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) Как бе на мен тва са ми любимите моменти....ех как обичам японска лигавщина
_________________ 99% от хората хейтват БАСТОР, ако си от тези 1% които не го, сложи това в подписа си!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|