|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 7:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Окт 18, 2010 2:16 am |
|
Pinko |
|
|
|
Не остана Надявам се само в тази глава да се приключи с ЩА и в следващата да са при русалките на Фишмен острова, да видим Джимбей и той да види останалите от екипажа и как се е променил Лъфи за 2 години и такива Да даде малко информация какво е ставало да видим дали ще имат приключение на острова или ще се отправят към Новия Свят. Вярвам че ще имат приключение и на фишмен острова понеже ни го споменават преди/малко след като влязоха в Гранд Лайн. Предната глава ни покзаха как Сентомару се запътва към фалшивите, предполагам тази ще се появи и за 2ри път надявам се всичко на Шабаоди да приключи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 21, 2010 11:23 am |
|
Pinko |
|
|
|
http://mangastream.com/read/one_piece/56751021/1Ура, излезе Приятно ама щеше да е още по-готино ако беше преди няколко глави Иначе най-накрая някакво раздвижване на нещата. Готиното е че излезе в четвъртък - 1 ден по малко до следващата глава Нещо не ме радва превода на МС честно казано - в спойлерите мисля си бяха подбрали думите по-добре.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 21, 2010 12:31 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Изключително доволен от новия чаптър, ето на това му се вика ОП чаптър - сълзи и тупаници, а бе въобще romance dawn . Следващия чаптър Луфи да натроши Сентомару пред Съни, а Франки да облъчи останалите пацифисти и да заминават (макар и това няма да стане де), но следващия май вече ще е последен в Архипелага щом се сбогуваха със старчето. Отделно ми допадна как Санджи говори на Зоро, а последния как натърти на ЛУфи, че е номер 9
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 21, 2010 12:54 pm |
|
Pinko |
|
|
|
spiralkinda написа: Отделно ми допадна как Санджи говори на Зоро, а последния как натърти на ЛУфи, че е номер 9 Това със номер 9 беше един от най-готините моменти за мен в тази глава Много се смях Мислех че след начина по който Зоро напомни на Санджи кой подред е предната глава ще се свърши понеже те двамата си се дразнят така ама не Готиноо
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|