|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 14, 2010 6:14 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Бе дори да не беше 600тния чап.. А ТО БЕШЕ ШЕСТОТНИЯ ЧАП>... Си беше бати тъпото ПАК Както вика спиралата - Ода явно малко от малко се е вслушал в читателите поне - върна косата на СУПАА ФУРАНКИ + на Робин лицето тоя чап го нямаше като хората, да не го СГАФИ ПАК Иначе абсолютен waste of chapter.... Бива тъпотия, бива да можеше да навре последните 4 чапа в 1, ама т'ва вечееее... си е пълно ламаво мотане, да поддържа напрежението от уж-епичния момент. Ми колкото и да го нагласи да е епичен, на мен ми се уби желанието ОТ ЧАКАНЕ... Срещата на всички от екипажа до сега бе все едно вчера са пили кола заедно. Само Нами реагира като хората... и Чоппър съответно, ма щот се кефи на Мехи, а Фуранки му угажда. Всъщност това беше единствения смешен за мен момент. Другото бе пропиляна тъпотия... И лошите дето са само за това междуредие са някви нарисувани от деца пращащи картинки на Ода май.... Поне едно полу-позитивно нещо - за 2-3 чапа вече 1-2-3 мъртвеца. Вече нещо спря да му пука дали убива на Ода, земе да му хареса... Та.. Тъпо
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 14, 2010 7:53 pm |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
SnaikBG написа: Абе верно не беше кой знае какво чап-а но все пак имаше смешни моменти много се радвам че SUPAH FURANKY се завърна интересно ми е сега като показаха че има малки ръчички дали тея големите квадрати могат да се откачат ? но както и да е вече взех да се повтарям но нямам търпение да почне новото приключение И аз брат... смисъл и за двете съм с теб. И за ръцете на Франки и за новия чап, Ода вече прекалено протака... Да идва новия чап, Луфи да ги изкриви и да палят подметките към Мърмен Аилънд-а
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 14, 2010 8:14 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
SayanMk написа: И лошите дето са само за това междуредие са някви нарисувани от деца пращащи картинки на Ода май.... Ти луд ли си, перфектни са! Трябва да си вземат един в екипажа!
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 14, 2010 11:36 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Лелеееее,те надойдоха още цигани на панаира.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|