мИ ...
Познах как ше изпопадат, ама не мислех, че ще отнеме 3+ страници >.> ИЗЛИШНО, при положение, че всички се досещаха какво ще става...
Брук мн ми дреме за него... жалко, че няма да се откаже от пиратството си..
Чопър е сладур, ама т'ва вече се проточи..
АБЕ ТОЧИЛКА беше тоя чап
Кво подяволите мота толкова?!?!?
Франки се радвам, че е Г*ндам, ама ... какво човешко има в него?! Кума е КЪДЕ КЪДЕ по-човек от него. Кви са тия квадрати и болтове и боклуци..
Се едно някое детенце му е нарисувало прототипа... и шевове от-до. Да беше напомпан попай ок, ама той вече е горила от кофти меха части. К'во пречеше да изглежда готин ;/
Т'ва че е объркал белега на зоро бе ТЪПАНАРСКО
Но айде, щях да го подмина, ако не се бях ядосал на следващото, от което ми идва и цялото мръняне...
И най-голямата ми болка: РОБИН. Рисува я по 7 различни начина от спойл-корицата до сега, за тия 2 чаптъра и НИТО ЕДИН няма общо с предишната УБЕР-МЕГА готина РОБИН. Тая е няква ОБЛО-лицева. Колкото fake-робин прилича на страта робин, толкова и новата прилича на старата....
СУПЕР ЗЛЕ!! Това ми е кажи-речи любимия герой.
И защо Куджа-русата не се е променила??
Иначе Сентоумару е качил левъл... дрее ми
Зоро бръщолеви прилепски глупости на кръстчета, ма поне не пуснал мустак, дгуеа...
Един чап щеше да е напъъъъъъъълно достатъчен за ВСИЧКО това, което се случи... нали за т'ва има аниме - там могат да си точааат... да изслушаме 2 концерта на Кокала, Чопър да обиколи острова с фейковете... батиии точилката...