|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Сря Окт 06, 2010 8:59 pm |
|
xCarNagEx |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:15 pm Мнения: 908 Местоположение: вкъщи
|
r33p3r написа: То хуу е "смеска" за смърт , черното и кръста , но00оо0о0 не е такава луда имба! Важно е впечатлението,което създава. А и недей да бъдеш сигурен,че не е имба... r33p3r написа: r33p3r написа: А за това ,че е колкото човек дай ми обяснения как стой седнал михалк , а той не се мести ??? Тука вече ме хвана :X Но в wiki-to пише че е с дължината на човешки ръст,а и в анимето изглежда така. Но незнам наистина как седи в "сала" си,който наподобява ковчег...Най-вероятно си има специално място за меча
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Съб Окт 09, 2010 8:38 pm |
|
Misa-chan |
|
|
|
Furukaze написа: Хахах, че това въобще меч ли е? Мен ми прилича на некъв некачествен сладолед на пръчка =) +1
_________________ So trust me Trust me trust me... ...YEAH...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Сря Окт 20, 2010 5:40 pm |
Bakudan |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 4:29 pm Мнения: 39 Местоположение: Ask & i will answer.
|
да де да дупка в сала=мито дупе ма тва си е тема на друг въпрос(или беше въпрос на друга тема) egal както беше казано и аз искам меч със спешъли ама НЯМА затова искам да имам а и тренирам за мечле тип assasin(fate-stay night) или по-добре Reiki(наследственото острие на сем.Natsume) обичам мечове тип"два метра и половина преди да замахнеш а после добре че съм откъм тъпия край"
_________________ Dont make me ........
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Чет Окт 21, 2010 10:43 am |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
SayanMk написа: Обяснението с меча на Михоук е доста просто всъщност -> пробива си място където и да е.... истината е че той не позлва меча толкова много тва което си проправя път е енергията която "изтрелва" от него енергия която може да бъде изтреляна от всякаде с разликата че е "режеща" енергия и не само той я ползва зоро "спреля" с мечеовете си доста често както и оня жирав от сп9, майче и шики ама памета ме лъже >< меча на Гътс е най-реалистичен и най-епичен, и Гътс го ползва като меч а не като лазерно оръдие
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Съб Окт 23, 2010 9:02 pm |
|
xCarNagEx |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:15 pm Мнения: 908 Местоположение: вкъщи
|
SayanMk написа: Обяснението с меча на Михоук е доста просто всъщност -> пробива си място където и да е.... Дупка в сала = Михоук,плуващ в открития океан <.<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|