|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 9:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 2:06 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Spark35 написа: На мен ми допадат и артът и сеютата Това + Еб@ти, колко бързо ми се стори, че свърши първи епизод. За момент си помислих, че ще е най-добре да изчакам да излезе цялото и тогава да го гледам, но... няма начин.
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 2:23 pm |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 3:00 pm |
|
Sayuki |
|
|
|
IvanTheChemist написа: Най-много ми хареса "It's not like this is a Death note" Взе ми думите от клавиатурата. Очертава се страхотно аниме, а и колкото до сеютата - харесват ми! Чакам втори епизод с нетърпение
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 5:07 pm |
|
anime_fan_st |
|
|
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
И на мен не ми пречи арта или пък сеютата. Даже ме радват. ^^ Интересен първи епизод. Грабна ми вниманието. Еееее началото дето първия опенинг със страните герои ме стресна, и си рекох "Абе да не съм объркала анимето? ", но след това този въпрос се изпари в нищото. xD Таума нали знаеш колко е хубаво да си изкажеш компетентното мнение за едно аниме, като предимно говориш за мангата му. >.<
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 9:08 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Не е зле като за начало, да видим какво ще излезе. А и момента, дето овцата каза да не се виждат, докато не осъществят мечтите си беше много смотан. Тъпа патка. ><
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 9:46 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Не бих казал,че арта и сеютата правят анимето добро.Има анимета с прекрасен арт,супер сеюта,но са си боклук откъм история.Така че,стига сте хленчили. Он топик:На анимето не съм му чел мангата,но от това,което видях си мисля,че това ще е едно от добрите анимета за сезона.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 9:47 pm |
|
Jigsaw |
|
|
|
Bakaman написа: Първия епизод не и хареса особено. Сеютата не бяха чак толкова дразнещи, колкото си мислех, че ще бъдат, но за сметка на това артът беше доста по-зле от очакването. Ако не бях върл фен на мангата, може би щях да дропна анимето. Че кво му имаше на арта.... Супер си беше, нека да не забравяме, че тва все пак е аниме. Неможе да има арт като на мангата...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|