|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 9:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 2:53 am |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Сеютата не ми допадат изобщо повечето. Арта не е изпипан, като хората, да не говорим, че за 2010 дори би трябвало да се счита направо за зле О.о Опитали са се да бъдат оригинални с оста, ама тц... Опенинга например беше супер тъп според мен, а оригиналността им в самите епизоди по-скоро май ще им изигра лоша шега, защото и нея не са я избарали, като хората. Лично за мен са фейлнали за всичко, за което са отговаряли... Ако MadHouse се занимаваха с това разликата щеше да е огромна със сигурност.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 8:27 am |
Daichi |
|
|
|
Арт-а е много дървен и не е изпипан изобщо, както трябва. Сеютата изобщо не ми допаднаха. Саундтрака прекалено average. Не знам, разочарован съм. Очаквах много повече, въпреки че знаех, че няма да е нищо особенно, като се има предвид студиото, което го прави. Трябваше Мед Хаус, фор факс сейк. >.>
Но все пак, колкото и да се издънят от студиото, задължително ще го следя до края.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 10:02 am |
Spark35 |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 2:51 pm Мнения: 1013 Местоположение: Киото
|
На мен ми допадат и артът и сеютата (с изключение на Мийоши), ще се следи до края.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 11:54 am |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Анимето върви сцена по сцена с мангата, анимето 100% ще се прави изцяло по мангата (освен ако не врътнат алтернативен край, но ме съмнява точно този мангата да го позволи, по-скоро ще да е сезонно). Анимето трябва да е надъхващо и динамично(въпреки че и в мангата се позагубва това чувство, но много по-напред), пълно с битките за мечтите на едни млади артисти. С други думи, правещите анимето фейлва! Това е чистата истина просто я приемете. Или може би сте се надявали цял живот тайничко Death Note анимето да е разпускащо и просто за глезене със сладката Миса-чан?
Едит: Daichi, защото само там къде оплювам нещо, което си го е заслужило, ти отърва да го виждаш за да ми казваш след това, че съм бил хейтър.
Последна промяна djhot на Нед Окт 03, 2010 11:55 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 11:54 am |
Daichi |
|
|
|
Човека има право на мнение и да коментира. Друг е въпросът, че където и да го срещна само хейтва. edit: djhot, я пак? к'во да ме отърва? Да не те следя из форума, и да търся начин да те наричам хейтър. Това си е лично мнение. Попаднал съм само на такива мнения, и т'ва е. Явно не съм попаднал на твоите мнения с хвалби за даденото аниме/манга. (освен Гинтама)
Последна промяна Daichi на Нед Окт 03, 2010 1:06 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakuman. (есен 2010) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 1:12 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
Харесва ми за сега. Малко със сеюто на Такаги не мога да свикна,но ще ми мине Опенинга също ми хареса.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|