|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Iron Man (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 02, 2010 9:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41504_1382956267.gif) |
JohnnyQuid |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Xguard написа: далече е от перфекто , но е светлинни години пред американските анимационни версии по въпроса ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Ти у ред ли си? Това аниме няма как да надмине с арта си картууните за Iron Man.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Iron Man (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 02, 2010 9:48 pm |
ExcHyper2 |
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Абсолютно ужасяваща 3D анимация. Не съм очаквал от Madhouse да използват точно този скапан метод. Да си го бяха направили 2D като в трейлъра. То дори самата анимация беше тотално различна в него. Като цяло хубава идея, гледам искат и да забързат действието бая, в което май няма лошо, но откъм техническа част е много зле. Нещо много re-use имат при анимирането, а и движенията са толкова дървени, че дори няма да се учудя, ако са в 12-15 квадрата, а не 24 (става въпрос за 3D сцените).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Iron Man (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 02, 2010 11:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2642.jpg) |
Xguard |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 03, 2006 8:53 pm Мнения: 489 Местоположение: Burgas
|
JohnnyQuid написа: Ти у ред ли си? Това аниме няма как да надмине с арта си картууните за Iron Man. Арта е въпрос на вкус ..ставаше дума за история , char develepment , диалози - които са на различно ниво от обичайното американско ( за 1во класници или brain dead възрастни)
_________________ https://www.youtube.com/user/VVc0mpu73r
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Iron Man (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 1:09 am |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Xguard написа: JohnnyQuid написа: Ти у ред ли си? Това аниме няма как да надмине с арта си картууните за Iron Man. Арта е въпрос на вкус ..ставаше дума за история , char develepment , диалози - които са на различно ниво от обичайното американско ( за 1во класници или brain dead възрастни) Ще ме прощаваш, ама ако седна да релаксирам с някоя анимация иии почнат в нея да ми обясняват квантовата теория и как работи света, директно я спирам.... А3 не мога да ра3бера какво ниво на диало3и търсиш?? При условие че сравняваш две тотално ра3лични неща (аниме и анимация) 3а история да не говорим... чел съм комиксите и това което го "анимират" не се сещам някъде да съм го виждал.... т.е. цялото това аниме е един голям "филър" а.к.а боклук. 3а "char develepment"-та да не говорим, да опиташ да направиш един герой сексапилен плеййбоййй, а той да стане като Евгени Минчев, мисля че само то3и факт ясно си ка3ва всичко.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Iron Man (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 4:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2642.jpg) |
Xguard |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 03, 2006 8:53 pm Мнения: 489 Местоположение: Burgas
|
Цитат: Ще ме прощаваш, ама ако седна да релаксирам с някоя анимация иии почнат в нея да ми обясняват квантовата теория и как работи света, директно я спирам.... Незнах че ултра простите работи са релаксиращи и освент това идеята тука е доста далече от научен филм по даден въпрос Цитат: А3 не мога да ра3бера какво ниво на диало3и търсиш?? При условие че сравняваш две тотално ра3лични неща (аниме и анимация) Търся... ? Нищо не търся , да аниме и анимация са различни неща и това е главната причина това да е по-добро Цитат: 3а история да не говорим... чел съм комиксите и това което го "анимират" не се сещам някъде да съм го виждал.... Ами те хората са търсили нещо смислено в тоя комикс и като не са намерили са е наложило да измислят ... кво да се прави Цитат: т.е. цялото това аниме е един голям "филър" а.к.а боклук. Нивото на замисъл във "филър" от аниме е направо гениално в сравнение с простотиите на Marvel и DC comics . За това във случая е предимство , че историята не е взета от букварчето с картинки . Явно та е яд че си се набутал "разглеждаш" простотии , а на нас ще ни се размине
_________________ https://www.youtube.com/user/VVc0mpu73r
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Iron Man (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 8:28 am |
Daichi |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Като за първи епизод всичко ми хареса, освен арт-а на Тони Старк. >.> 'Та, ще го следя!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Iron Man (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 1:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Аз ако вярвах на коментарите щях да съм гледал толкова простотии и да съм пропуснал още много анимета. Още не съм гледал 1-ви епизод, но мисля в скоро време да го направя, въпреки негативните коментари до тук
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Iron Man (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 1:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41504_1382956267.gif) |
JohnnyQuid |
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
sasuke_fen написа: Мислех да го погледна, но след коментарите се отказах. Коментарите се основават на лично мнение. На теб може да ти допадне.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Iron Man (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 5:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34391_1404067902.png) |
anime_fan_st |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Аз пък не знам какво да кажа За мен беше достатъчно странен епизод, че сега не знам какво мнение да изкажа. На някои им е допаднало, на други не чак толкова, а аз не мога да избераpd за себе си.>.< Май ще изгледам още някой епизод и ще видя какво ще стане.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Iron Man (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 6:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23114_1344887526.jpg) |
Johnny Cage |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Neychev написа: Ще се следни, но малко не ми харесва как са направили арта на Старк...може би малко по мъжествено лице е трябвало...ама как да е.. qtf...и на мен ме подразни как са направили Тони,излъчването му изобщо не си прилича с това на непреклонния богаташ и плейбой,но хареса ми началото щото съм голям фен Iron man и тея детайли ги игнорвам...бтв никой не спомена Allien-a накрая?!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Iron Man (есен 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 10:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Хъму.... Миии >.> ... Арта беше доста добър, в сми - личи си някакси, че има наляти пари в това аниме. И все пак бих предпочел анимационното, пред анимето.. <,< сигурно. Поне с такова едно густо впечатление ме остави тоя първи епизод. Тъпия американец, уж пенсионер, японското правителство уж неутрална територия, новите пилоти-weaklings, новия костюм по-зле от стария, пришълеца... втф... Нз, нещо ми се губи. Да беше "технологията на тенекиения човек вече ъвейлъбъл в ниппония" ок, ама...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|