|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 30, 2010 11:49 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Дано следващата глава покаже някакво действие и то малко повече, ако видим и за маринките също ще е добре както и за другите пирати не искам пак 5 глави обяснения по тоя начин - не че ще мрънкам ама не искам Ода дали не се майтапи с това как изглеждат фалшивите/дубликатите на екипажа Момонга беше останал май в сегашното Г1 старият главен щаб , а нов флийт адмирал е предполагам Акаину - не виждам как Аокижи или Кизару ще премести маринфорд-а само и само да покаже сила. Първия ако може да спи 90% ще е ок, 2рия не се зори много освен ако не реши - акаину си е най-големия натегач, а и като новия "герой" от войната - човека убил Ейс и ранил сносно Белия е логично да е той от страна на "справедливостта". Нямам търпение да видя Бъги 100% ще ни го покаже Ода по някое време Искам да видя и Кроки Както и Джимбей да види екипажа на Лъфи доста неща искам да видя
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Окт 01, 2010 1:47 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Trafalgar. написа: Нереалния чап нямам какво друго да кажа което да се отличава от горните постове... обаче само на мен ли ми се струва, че Уссоп някак си за част от секундата се придвижи от входа на бара до самият бар... съм каинд оф "SORU" меиби ?? OMG O_O Браво че го забеляза, копеленцето верно се е научило да ползва сору Това беше просто най- якия чаптър ЕВЪР, просто се молех да има още 10 страници накрая xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Окт 01, 2010 4:16 am |
|
Al40po |
|
|
|
Чаптъра наистина беше много як,особено с тези фалшивите пирати бяха бахти пародията.А сега за наще: Луфи въобще не се е променил. Нами и Робин изглеждаха мн по добре отколкото на спойлера. Брок много ми е интересно каква музика ще свири с нетърпение чакам да стигне до този момент анимето. Усоп много ме кефи с тази нова шапка Чопър немога да повярвам как ще обърка Робин с това едвам подаващо се нещо от земята Санджи си е съ6тия само брадата е сменил,радвам се че не е обърнал ориентацията и така за другите другия чаптър. Но най-готиното беше погледа на Луфи на финалната страница просто ме изпълни
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Окт 01, 2010 5:07 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Май само при мене има момент който ме е издразнил... Това където каза че след година и половина Рейли го е научил на всичко което е знаел е брутален шоненски фейл според мен. Ако беше към края на мангата - ОК, ама тука е просто Иначе и на мене ми напомни момента с фейковете на Джая арката. Робин като мацката която най ми харесваше в OP са изглежда по-зле според мен Но може би още не съм свикнал. Нами - Усоп - супер добра промяна. Любим персонаж ми е още от началото, кеф ми стана да го видя най-накрая машина. Чопър - тая нова шапка съкс. Франки - старата прическа беше хиляди пъти по-добра, сега е просто . Но като изключим това е бахти mecha-та Санджи - дразни ме мустака му. Иначе по-рошавата прическа е добре. Зоро - едноок е по-екзотичен Бруук - дрехите са добре, то всъщност той по друг начин не може да се промени. Лъфи - дано белега да е от Акаину и не от някво животно на острова.
Последна промяна Wind_Falcon на Пет Окт 01, 2010 8:09 pm, променена общо 4 пъти
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Окт 01, 2010 5:23 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Чопър ме кефи с новата шапка ама как може и той и Усоп да са такива идиоти все още ? Макар че за 2рия се радвам иначе му се губи чара Робин ме кефи много така Нами ще ми трябва малко време да свикна, че като я видях за пръв път ме дразнеше ама докато не ги видим в битка и просто седейки си и говорейки на кораба няма как да преценя. Искам Франки във следващата глава - искам да му видя огромните нови ръце пък и него де А за година и половина - в началото казват май едната от сестрите на Ханкок - Рейлей е напуснал преди половин година, а като Санджи пристига в бара на Шаки Рей казва че не е виждал Луфи повече от 1 година къде е грешката в превода ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Окт 01, 2010 8:46 pm |
|
djih |
|
|
|
Новата шапка на Чопър, всъщност не е нова, а проста забратка върху шапката му. На цветната страница се вижда >
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Окт 01, 2010 8:47 pm |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
radi13 написа: С едно око по-става, но без една ръка. Не знам, но ми изглежда странно. Иначе главата беше страхотна. Нямам търпение за следващата. Луфи ще Да бе и аз съм на мнение, че е така, на арта само. Смисъл кфо става със санториу-то ако е -1 ръка xD Не че не сме го виждали да върти два меча, ама .... нали все пак това му е трейд марка. Иначе чаптъра беше уникален, просто го четох половината нощ и половината ден е така, от край в край. Ужас, мега зарибяващо е
_________________ .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|