Това аниме беше уникално! Мноо се смях и имаше адските моменти, а Юки всеки път като го видех ми се искаше да му скоча ииии...(жалко че е обратен ) Мног милички ми бяха двамата а края беше мн незадоволителен искам си още.....
Бе то си е готино,ама тея сцени като се преоблича като жена не ги понесох много добре...Иначе ми хареса..забавно е,има интрижка...кво повече ти тряа
И аз съм на това мнение-анимето е перфектно,обаче преобличанията нещо не ми харесаха...Юки...ау...Юки толкова си го харесвам!!!Как може да е обратен...искам го!!!
_________________ Ооом....
Заглавие:
Публикувано на: Съб Мар 22, 2008 9:40 pm
K i v a. to Last
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
Не беше лошо анимето,супер лесно се гледа,лятото за един ден го ометох :") Бая забавни моменти имаше, смяла съм се доста XD А това с преобличането беше...
Аххх Gravitation май се пада като класика. Помня когато го изгледах преди няколко години колко се смях Shuichi определено е голямо кретенче, особено когато реши да се навре в пола! xDDD
Последна промяна crazy_little_crow на Пет Май 07, 2010 11:50 pm, променена общо 1 път
Reason: Не пиши с толкова малък шрифт! Прочети правилата на форума!
_________________ I'm a little teapot Short and stout Here is my handle Here is my spout.
Заглавие: Re: Gravitation
Публикувано на: Чет Сеп 30, 2010 2:47 pm
Moonflame
Определено си има своите красиви моменти от чисто емоционална страна. Тези които търсят дълбочина обаче ще останат разочаровани. Това просто е една съвременна приказка със щипка усмивка, която малцина биха разбрали. Дори на Sifer му допадна, а той е доста капризен откъм този род анимета. Определено ми допадна.
_________________ Ако света го е начукал на всички други освен на теб, значи най - голямата ти битка още предстои.
Заглавие: Re: Gravitation
Публикувано на: Чет Сеп 30, 2010 9:34 pm
sasuke_fen
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 46 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения