|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 30, 2010 6:43 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Най-сетне свобода да си отворя скайпа или форума, след като прочетох чапа Лъфи има ОГРОМЕН белег, ще ми се да знам кой и какво му го е причинило, но явно това е един вид да се покаже, че и на него не му е било лесно... Зоро е убер-готин и си има вече резка на окото (но вероятно то си е там де), а ръка си има и още как - меча стърчи под Лъфи... Робин е ужасно състарена Сега вече верно си изглежда на 30-35... за което ми е мн жал T_____T ма Мн.... добре, че поне в самия чап изглеждаше малко по-добре.. и все пак.. Нами е НЕВЕРОЯТНО КРАСИВА! <3 <3 <3 Не знам до колко са ѝ пораснали ц.ц.те, но е просто перфектна. И далеч по-стегната, някак... Чоппърман си е същия... Скелета е станал на лайно.. oh wait... той си беше. Санджи има ЧЕРЕН мустак и брада, които някак му пасват. Изкефи с тоя FUCK Усоп е станал една идея по-смел, но все пак не и по-умен лол... е, поне някак изглежда готино и внушително, дано се запази така. И ест., за последно си пазя най-големия... Франки е.. С което общо взето познахме за повечето неща май, мм.... Чапа въобще не ми се и коментира на тоя етап.. xD
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 30, 2010 6:43 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
За 20 + страници не се случи почти нищо, исках главно да видя как се е променил света на ОП ама нанайци Хубав чаптър за 1 месец отсъствие се ядва Нямам търпение да ги видя всичките на едно място как празнуват А Усоп е копие на Ейс
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 30, 2010 7:13 pm |
|
AirGear |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 10:33 pm Мнения: 1289 Местоположение: Deadman Wonderland
|
Нами е станала направо... Робин е красива по неин си начин. Усоп е уформил малко тялото си... не е като преди няква клечка. Франки е .... както казаха по горе... волтрон,гъндам и т.н. Брук... не се е променил. Чопър... същия за сега. Санджи- абе утива му тая брадичка и тоя мустак. Зоро.. почна да прелича на Михоук. Луфи...невижда разлика в характера му.. се същия идиот ми изглежда засега.. абе хубав беше чаптъра... леле... пиша като бака..
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 30, 2010 7:53 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Зоро е станал изрудяга Нами-саааааааааааааааааан Само да ми падне няма да и прости Робин-чааааааааааааааааан Още по-красива си станала,душата!! Франки-Дъ поуар хаус оф дъ крю На Санджи му отиват тия брада и мустаци Чопър е с по-готина шапка Ииии фьешан Бруук печели големите точки. Як чап,чакаме другия!!
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Сеп 30, 2010 8:41 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONE PIECE NAMIII ROBIIIN NAMIII NAMI е с обица, много ѝ върви. Освен това е научила някви нови балончета. :> Някой гони Robin >:( HANCOCK УСОП Е ПИЧ, НАЙ-НАКРАЯ. И ТОЙ ХВАНА ПАУЪРА. /flex Храстите са му природата, явно. САНДЖИ Е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ ПИЧ ОТ ПРЕДИ. Как е възможно това? LUFFY е... Кво толкова носи тоя в тая чанта. :0 КЪДЕ Е ЗОРОО? ЧОПЪР, БРУК... wut? ЪЪъъ.. Rayleigh каза, че не е виждал Luffy от година, а в началото (при Luffy) казаха, че Rayleigh се е върнал преди половин година?
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|