Брук интересен начин е намерил да дойде до Сабаодито
Санджи беше баси настървения
И той не може да ги гледа изчадията - само "fuck you!"-то му липсваше покрай средния пръст.
На Нами гърдите и са станали по-големи, но с дълга коса не ме кефи... сигурно ще се свикне де. Хареса ми как е започнала да събира информация за ставащото, като истинско про.
Интересно дали Аокиджи си е станал гл. адмирал.
Най-после някакво развитие и в Усоп обаче. Стопил е сланините, но очаквах да има малко повече мускулна маса на тяхно място
Не видях с Кабутото ли стреля още, ще се радвам ако е така.
А как по дяволите Зоро е пристигнал първи?! Някой трябва да го е докарал - я Перона, я Рейли е плувал и до там специално за него..
Все още няма инфо за ръката, която изглежда че липсва де
Франки приличаше на мафиот, сменил е колата май
Любовта му към кораба си е същата де.
Робин изглеждаше като някой таен агент или наемен убиец
Но май не бягаше от маринки..
Чопър да... наивността му си стои
Интересно като усети, че това е фалшивото crew дали няма да ги бие сам? Е това искам
Ама явно Луфи ще си показва хакито. Цялата тази случка ми напомня на сцената с Белами преди Скайпия арката.
Той е помогнал за опазването на кораба - да не говорят за Дювал, Хачи или.. Кума?!
Нови руукита си бълват, някой от преди 2 години се помнят. Дали Трафалгар е тръгнал вече за новия свят? Очаквам срещата между него и Луфи
П.П. След тая глава ще ми отнеме сигурно седмица да сложа всички кадри в темата във фенскусии, даже по-добре да не започвам..