|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Сеп 28, 2010 1:39 pm |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
абе историята на Наруто си остава интересна, ако не друго Ся демек ни се разкри, че Мадара е толкова голяма баница, а за цел си е поставил да стане още по-голяма. То не беше шаринган, след т'ва ЕМШ, а сега и Ринеган.....лол can somebody Stop him(except for Naruto maybe?) Отдавна не сме виждали слепия гей(казвам слепия, щото Саске за последно беше с превръзка) и си представям къв лвл ъп ще му направят и на него сега, след като е с очите на Итачи....... А за наруто к'во да кажа - Прическа и огърлица в стил Рикудоу + Кюби - опитомен и йелоу флаш - ай сиктир!Трябва да ги изнася на кило с тия умения....а аз ли съм схванал грешно или Узумаки клана е наследник на Ринегана(тука не съм сигорен, щото нали Мадара каза, че той е дал ринегана на Нагато....) както и да е - мисля, че ни очакват доста интересни чаптъри го го Киши едит: ся видях по-горното мнение и имам въпрос, защо след като Узумаки клана не е наследник на ринегана, вида на Наруто ни навява толкова много за Рикудоу(или къвто е там?)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Окт 03, 2010 1:41 am |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
krumisimo написа: Усещам, как в бъдещето русото и емото ще правят fusion dance и ш'се слеят в Четвъртия сейдж (Наруке или Сасуто - по-избор), за да победят Маскирания мастърмайнд... Нау дат уд бе ИМБА! П.С. Сасуто звучи по - добре
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Окт 05, 2010 1:45 am |
|
Sheva7 |
|
|
|
Sparda Dante написа: т'ва дето Итачи го вкара в Наруто си мисля, че ще влезе в употреба когато Наруто и Саске направят тийм ъп вс Мадара : ) нау дат воулд би куул + ако Саске умре иначе не виждам логика, Наруто да е нарисуван по тоа начин, ако няма да има нищо общо със Сейджа.... аз си мисля , че му вкара малко от чакрата си ... и когато Наруто се бие срещу Саске , тая чакра ще се материализира в Итачи . Поне така ми се струва логично . Иначе на мен си ми е интересно , но много бавно се развиват нещата ... една седмица почиват ,другата е пълно с глупости ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Окт 05, 2010 2:34 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
slun4o написа: накрая на мангата наруто ще стане true sage(not like madara) Че то колко по - "трю сейдж" можеш да станеш от Рикудо, Мадара, и Нагато? Единствения начин да станеш още по - трю(баш като Рикудо), е да сийл-неш десетоопашатия едноок дзвер у себе си(а Мадара вече се е устремил на там). Това разбира се е ако имаш в предвид единствено дистинктивните сили на всички Сейдж-ове до сега.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Окт 07, 2010 4:15 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Май ще има Гаара vs Дейдара part 2 Приличен чаптър, да видим нататък.
Тоби, като с помощта на магическа пръчка, се сдоби с армия (браво браво), честно казано очаквах друга кръв да се лее, но както и да е.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Окт 07, 2010 10:05 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Даммм... И как обаче може да се отгледа всичко в тоя свят!! Откъсваш косъм от гъзъ на някой, засаждаш го и за 100тина години глей к'во става.. чак пуска и корени... Което прави Зетсу нещо като мъх/мухал/дървесна гъба по тия корени, така ли Щи дам един Зетсу... как ли се броят тия неща Един Зетсу, Два Зетса, Три Зетсута, Четири Зетси, Пет Зетс... тОбидара Сенджуу кат' си махне маската, шсе окаже, че е Орочимару лол
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Окт 07, 2010 10:17 am |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
lcool написа: NarWars: The Zetsu-Clone Wars! Says it all
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|