|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: HDSP: Лов на дребни хищници (2010) Публикувано на: Нед Сеп 26, 2010 8:53 pm |
|
ShaLaLa |
|
|
|
voin_bg написа: В крайна сметка някой ходи ли да го гледа? Ти чуваш ли се? В България се намираш. Тука 'интелектуалците' знаят, че филмът е тъп преди да го гледат
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: HDSP: Лов на дребни хищници (2010) Публикувано на: Вто Сеп 28, 2010 1:50 am |
|
Ichigo98 |
|
|
|
Пфф надявах се след Мисия Лондон да им светне, че не могат да правят филми... Те па още повече окьоравеха... На всичкото отгоре цяла България им е зад гърба, като чувам статистиките със рейтинга на Стъклен Дом (и като му слушах част от сценария докато дядо ми го гледаше) Ама големи сте патриоти... Харчат ни парите за глупости, а вие се радвате!
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: HDSP: Лов на дребни хищници (2010) Публикувано на: Вто Сеп 28, 2010 1:01 pm |
|
Ichigo98 |
|
|
|
Няма такова нещо като добър опит... Или правим копродукция с три други страни както трябва в продължение на 7 години (Светът е голям), или просто правим поредната стъпка до заключението, че КИНОТО НИ НЕ СТРУВА (Мисия Лондон)... А последния откъс от наш филм, (още се заснема доколкото знам) който ми хареса беше от Стъклената Река с Вълдобрев, ама като гледам тука идва другото нещо, което повечето хора явно забравят: За да се направи филм трябват пари, НО НАЙ-ВЕЧЕ ТАЛАНТ! Кевин Смит успя да направи една от най-великите американски комедии с $1000 бюджет, а вие седите тука, псувате американското кино и храните надежди за нашето
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: HDSP: Лов на дребни хищници (2010) Публикувано на: Сря Сеп 29, 2010 7:06 pm |
|
Ichigo98 |
|
|
|
Perfect-Blue написа: Ichigo98 написа: Кевин Смит успя да направи една от най-великите американски комедии с $1000 бюджет Koй филм е направил Kevin Smith с 1000$? Моя грешка - не включих купуването на магазина...
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: HDSP: Лов на дребни хищници (2010) Публикувано на: Пон Сеп 09, 2013 11:37 pm |
|
`FireStarter` |
|
|
|
Супер филм.Наистина не разбирам какво точно не ви харесва в него.Половината(абе май направо всичките) мнения в темата са още преди филма да излезне и са,че ще е боклук.Едно мнение май няма след премиерата на филма(явно всички ги е срам,да признаят,че им е харесал български филм ).Е,днес го гледах за втори път(май за първи път го даваха по бг телевизия) и си оставам с много добри впечатления,по-добър е от всички модерни български филми,който съм виждал.Особено диалозите ме израдваха,не са дървени като в другите "модерни продукции".Краят също беше супер подходящ,отдавна търсех такъв филм
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|