|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Mitsudomoe (Saga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 26, 2010 9:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Това с даскала си беше един от най-епичните моменти от анимето ![=))](./images/smilies/=)).gif) . И пак оная физиономия изкара като в един от епизодите, в който ''щракна'' не копче, а хлебарка ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Mitsudomoe (Saga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 27, 2010 9:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Абе този баща за толкова време не го ли научиха от полицията, то братче и на излизане и на прибиране все през тях минава и пак не го опознаха. Виж ако беше с трите бухалки да ходи по улицата вероятно и аз бих го арестувал, но и аз да чуя как някакъв дърт перверзник обяснява на дъщеря ми колко била нежна отдолу и тем подобни, няма да мине само с бой оня ![:pokey:](./images/smilies/pokey.gif) Смъртни случаи ще има. ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) Леле, направо ще ми липсва това аниме, честно! Така не ме е радвало аниме от много време насам, просто с всеки епизод успяваха да ме изненадат, абе върховно аниме беше и 10/10 без да се замисля! ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) П.П. От първата до последната поява се радвах искрено на бащата, няма друг такъв образ просто!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Mitsudomoe (Saga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 27, 2010 5:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Цитат: ^той е обявен втори сезон януари 2011 почва ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Подобен номер направиха примерно и с Arakawa Under The Bridge - нов сезон само след четвърт година. Хващам бас, че и двете анимета са били проектирани за по 24-26 серии, но са разцепени изкусвено на две. Интересно защо го правят - проблеми и забавяне с продукцията, или някакъв трик да оберат по-добър рейтинг? (примерно така направиха с Code Geass и Gundam 00...но за тях си казаха в прав текст, че е по финансови съображения) Някой да има информация, предположения, конспиративна теория? Поне за Mitsudomoe.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Mitsudomoe (Saga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 28, 2010 9:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
zlobcho Цитат: може би се уговорят за примерно половината сега и при евентуален успех, да се продължи работа по проекта. Да звучи, като нещо такова, но 3 месеца ми изглежда кратък срок. Доколкото съм чувал минималният срок при приключила подготовка и разработен процес е 6 месеца...може би са взели решението по рейтингите на първите епизоди...така стават към 6 месеца... Изгледах 13-тата серия, но някак не ми беше толкова смешно...стана ми жал за даскала ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) .
Последна промяна velush на Вто Сеп 28, 2010 11:12 am, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|