|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериал: Torchwood / Торчууд Публикувано на: Съб Апр 17, 2010 4:30 am |
|
flssdd |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Torchwood / ТорчуудПродукция на BBCДържава: UK / Великобритания Жанр: Sci-Fi, Action, Drama / Фантастика, Екшън, Драма Година: 2006 - 2009 (3 сезона)imdb rating - 8.1/10 tv.com raiting - 8.8/10 Режисьори:Andy Goddard (6 episodes, 2006-2008), Ashley Way (6 episodes, 2007-2008), Euros Lyn (5 episodes, 2009), Colin Teague (4 episodes, 2006-2008), Brian Kelly (2 episodes, 2006), James Strong (2 episodes, 2006), Alice Troughton (2 episodes, 2006), Jonathan Fox Bassett (2 episodes, 2008)Сценаристи:Russell T. Davies (31 episodes, 2006-2009), Chris Chibnall (8 episodes, 2006-2008), Catherine Tregenna (4 episodes, 2006-2008), Peter Hammond (2 episodes, 2006-2008), Helen Raynor (2 episodes, 2006-2008),James Moran (2 episodes, 2008-2009), John Fay (2 episodes, 2009)В ролите:John Barrowman (Джон Бароуман) - Captain Jack Harkness (Кап. Джак Харкнес) Eve Myles (Ийв Майлс) - Gwen Cooper (Гуен Купър) Burn Gorman (Бърн Горман) - Owen Harper (Оуен Харпър) Gareth David-Lloyd (Гаред Дейвид Лойд) - Ianto Jones (Янто Джоунс) Naoko Mori (Наоко Мори) - Toshiko Sato (Тошико Сато) Kai Owen (Кай Оуен) - Rhys Williams (Рис Уилямс) Trailer Not Dead Yet (като че ли за него е писана таз песничка)Резюме: Торчууд е организация, създадена от Кралица Виктория, за борба с извънземните и паранормалните явления застрашаващи Земята и човечеството. Капитан Джак Харкнес, бивш времеви агент от 51ви век и бивш спътник на Доктора, се оказва в 21ви век и след унищожаването на Торчууд I и II той решава да събере екип, за да създаде Торчууд III разположен върху цепнатината във времето и пространството в Кардиф (мисля че е малко градче в близост до Лондон). Интересен ми беше сериалът, още повече че Джак ми беше един от любимите герои от преди това. Първият спин-оф на Доктор Ху и се преплитат един друг доста интересно. Доп. Информация - Official Page, IMDB, WikiЛинк към темата за Doctor Who
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Torchwood / Торчууд Публикувано на: Пон Мар 07, 2011 12:15 am |
|
DelphineDelmar |
|
|
|
Love shag-Jack Сериозно,харесвам сериала,а си е чудо понеже спин-оф сериалите доста често не струват.Особено ми хареса,че в първите сезони си личи че е уелски,при Доктора гледаха да не го конкретизират толкова.Новия сезон-още не знам,американизацията сто на сто ще убие динамиката на британския хумор. Плюс че,то кой остана от стария екип?Някак кофти е да гледам друг Торчууд,все едно е друг сериал.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Torchwood / Торчууд Публикувано на: Пон Мар 07, 2011 1:22 am |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Тея дни ще почна да го гледа, може да хвърля един поглед и на това http://www.imdb.com/title/tt0862620/ което също се води като предполагам side story на Dr. Who със глвен герой Сара Джейн
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Torchwood / Торчууд Публикувано на: Съб Мар 12, 2011 5:22 pm |
Daichi |
|
|
|
Гледал съм го по AXN Sci Fi (май). Не е нещо особенно. Бих го гледал пак ей така по телевизията, ако нямам какво да правя, но не и да го сваля на компа да го гледам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Torchwood / Торчууд Публикувано на: Чет Фев 09, 2012 6:13 am |
|
micuko |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 1:39 pm Мнения: 288 Местоположение: София/Казанлък
|
Първите 3 сезона много ми харесаха. След това Йанто... ... ... опитах да гледам 4-тия сезон, но стигнах само до 4-ти епизод. В скоро време ще се насиля да изгледам останалото. Нещо не ме радва новия сезон, но какво да се прави, поне Джас е eyecandy.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Torchwood / Торчууд Публикувано на: Пет Фев 10, 2012 12:06 am |
|
Jesus |
|
|
Регистриран на: Пон Юни 23, 2008 8:31 am Мнения: 778 Местоположение: navsqkude
|
1. Кардиф - цъкни една Уикипедия ебаси, това е столицата на Уелс. А Уелс е много интересно нещо. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 0%B8%D1%842. Торчууд. Не е на нивото на Доктора, но ако си фен на сериала, Торчууд е задължителен. Дава много отговори на въпроси, неразяснени в "Доктор Кой". Когато разбрах за Лицето на Бо например, получих духовен оргазъм. А също и при преливането на епизоди от "Торчууд" в епизоди на "Доктор"-а и обратно. 3. Абе не знам.. ама...и Ианто и Харкнес и Оуен ми изглеждат хомосескуални, а в сериала са ебаси ебачите. Особено Оуен.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=01USG9xp ... re=related
Джийсъс срещу Хитлер. Бия го до скъсване!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|