|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 7:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~Shina Dark~ Публикувано на: Чет Фев 14, 2008 11:50 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Title - Shina DarkGenre - Comedy Ecchi Fantasy Harem Seinen Supernatural Artist - HIGA Yukari Year - 2006 Original Publisher - MediaWorks User RatingAverage: 9.4 / 10.0 (40 votes) Bayesian Average: 8.88 / 10.0 MangaUpdatesGroups ScanlatingOperation BoredomSCX-ScansОписаниеДобре дошли на прокълнатия остров [Shina Dark]. Този остров е дом на черния лорд [Exoda C. Clow] още известен като Сатан. Това е възможно най- силното същество, което може да се надявате да срещнете. Ужасяваш, мразен от целия свят заради безбройните зверства, които е извършил...!!! Той.... всъщност..... е много добър човек, който просто иска да се релаксира в замъка си и да си почива... След едномесечен сън се събужда само, за да открие, че останалата част от света си е измислила още един нелеп слух за него, но този път са издигнали нещата далеч над нормалните граници и това е накарало неговия малък остров да бъде препълнен с хиляда красиви момичета, които са негови любовници/жертви. Още по- лошо е че тъй като са стъпали на острова му, нито една от тях не може да се завърне в родината си, защото са считани за прокълнати. Какво да прави един безобиден Сатан с хиляда момичета, от които не се нуждае и които никога не могат да напуснат острова? Кой знае? Лично мнение:Мангата е уникална. На такова същество не съм попадал до сега, а аз съм изчел МНооооООого манги. Това е one of a kind харем, където не го знам даже защо е харем... Важното е че е култово. Хуморът, историята, героите, ечито ВСИЧКО е забавно и интересно, а май ще става още по- интересно от 2-ри том Задължително четиво ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 15, 2008 12:06 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Първо мерси за препоръката, мн яка манга.
>Mаоу е бати симпатичния тийнейджър-spirit(а изглежда на към 25). Атмосферата някак се усеща средновековна, с тия замъци и тъпо стадо хора, не разбиращи от обяснение на човешки, вярващи на тъпи повелия. После идват принцесите, които са турбо-мое героини и ест., няя как да не ми се харесат. Уж отиват да му бъдат любовници, а му крещят и викат, като попадне 'случайно' при тях. Особено ме изкефи лафа "секи път кат се събудя измислят нова глупост" Малко се едно граф Дракула се е събудил и не пие кръв, а яде домати, ама... кво да се напрай, щом хората така ги кефи.. НО все пак, като се появи ония героя, определно се изясни, че тука нямаме работа с тъп тийн ^^ >Прислужника, Винс, про убиец ^^ Страх ме е от него, не от Маоу ^^" >Прислужницата, ми се струва, че е робот с емоции >Героините, тепърва ще ги виждаме, но вече любимата ми е ясна - сталкърката, просто ♥♥♥♥♥ ^О^ >Дракона особено ме изкефи, като картинка де. Като характер е тъпо копеуе багеристче
Ам, като обяви островчето за държава, направо ... не очаквах такова развитие. Това обяснява няколко пъти екстра птичи-поглед view което ни дадоха, но тая манга явно може да стане доволно дълга и просторна ^__^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|