Дата и час: Пет Яну 31, 2025 7:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: ~Shina Dark~
МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 11:50 pm 

Изображение

Title - Shina Dark
Genre - Comedy Ecchi Fantasy Harem Seinen Supernatural
Artist - HIGA Yukari
Year - 2006
Original Publisher - MediaWorks
User Rating
Average: 9.4 / 10.0 (40 votes)
Bayesian Average: 8.88 / 10.0
MangaUpdates
Groups Scanlating
Operation Boredom
SCX-Scans
Описание
Добре дошли на прокълнатия остров [Shina Dark]. Този остров е дом на черния лорд [Exoda C. Clow] още известен като Сатан. Това е възможно най- силното същество, което може да се надявате да срещнете. Ужасяваш, мразен от целия свят заради безбройните зверства, които е извършил...!!! Той.... всъщност..... е много добър човек, който просто иска да се релаксира в замъка си и да си почива... След едномесечен сън се събужда само, за да открие, че останалата част от света си е измислила още един нелеп слух за него, но този път са издигнали нещата далеч над нормалните граници и това е накарало неговия малък остров да бъде препълнен с хиляда красиви момичета, които са негови любовници/жертви. Още по- лошо е че тъй като са стъпали на острова му, нито една от тях не може да се завърне в родината си, защото са считани за прокълнати. Какво да прави един безобиден Сатан с хиляда момичета, от които не се нуждае и които никога не могат да напуснат острова? Кой знае?

Лично мнение:
Мангата е уникална. На такова същество не съм попадал до сега, а аз съм изчел МНооооООого манги. Това е one of a kind харем, където не го знам даже защо е харем... Важното е че е култово. Хуморът, историята, героите, ечито ВСИЧКО е забавно и интересно, а май ще става още по- интересно от 2-ри том :) Задължително четиво ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 12:06 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Първо мерси за препоръката, мн яка манга.

>Mаоу е бати симпатичния тийнейджър-spirit(а изглежда на към 25). Атмосферата някак се усеща средновековна, с тия замъци и тъпо стадо хора, не разбиращи от обяснение на човешки, вярващи на тъпи повелия. После идват принцесите, които са турбо-мое героини и ест., няя как да не ми се харесат. Уж отиват да му бъдат любовници, а му крещят и викат, като попадне 'случайно' при тях.
Особено ме изкефи лафа "секи път кат се събудя измислят нова глупост" =)) Малко се едно граф Дракула се е събудил и не пие кръв, а яде домати, ама... кво да се напрай, щом хората така ги кефи.. =))
НО все пак, като се появи ония героя, определно се изясни, че тука нямаме работа с тъп тийн ^^
>Прислужника, Винс, про убиец ^^ Страх ме е от него, не от Маоу ^^"
>Прислужницата, ми се струва, че е робот с емоции =))
>Героините, тепърва ще ги виждаме, но вече любимата ми е ясна - сталкърката, просто ♥♥♥♥♥ ^О^
>Дракона особено ме изкефи, като картинка де. Като характер е тъпо копеуе багеристче :lol:

Ам, като обяви островчето за държава, направо :shock: ... не очаквах такова развитие. Това обяснява няколко пъти екстра птичи-поглед view което ни дадоха, но тая манга явно може да стане доволно дълга и просторна ^__^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 12:33 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Пфу! Поредната месечна манга >< Даже не знам дали ми се почва със само 3 излезли тома ;/ Напоследък имам чувството, че повечето добри манги са месечни ><

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие: Re: ~Shina Dark~
МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 1:52 pm 
Аватар

А знае ли се какво става с мангата защото колко време мина и vol 5 още не е почнал да излиза да не са я прекратили мангата :(

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 22, 2010 4:56 pm 
Аватар

Тц Тц мина повече от година от последния ми пост и все още не се знае нищо относно кога ще я продължат единствено се знае че Chapter 1 както го водят от историята свърши :( и сега трябва да се чака Chapter 2 :( само не знам ако трябва да се чака още една година как ще реагирам :( нямам търпение вече особенно след начина по който свърши :)

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 25, 2010 6:11 pm 
Аватар

Стигнах до края на битката с големия митичен бик и някак си нямам нервите да я чета повече....на мен ми изглежда сякаш двете принцеси са пазителките на този остров вече и единственото, което виждам е етнографски проблеми или някой герой готов за подвизи...бика беше изключение...не мисля да продължавам да я чета...

МнениеПубликувано на: Пон Май 19, 2014 5:13 pm 
Аватар

Хуморът ми хареса. Свърши ей-така...
Като цяло добра беше за разпускане.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]