|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 24, 2010 10:41 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Съдейки от последния чап следва Мадара вс Наруто и мангата отива към края си. Много ме е яд, че не показаха Итачи вс някое Каге, или Орочимару срещу някой от най-силните членове на Акатсуки. Единствено съм доволен, че Джирая-сенсей имаше голяма битка срещу един от най-силните опоненти в мангата (Нагато). Много ме е яд за Итачи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 24, 2010 6:00 pm |
|
slun4o |
|
|
|
Valk0v написа: Съдейки от последния чап следва Мадара вс Наруто и мангата отива към края си. Много ме е яд, че не показаха Итачи вс някое Каге, или Орочимару срещу някой от най-силните членове на Акатсуки. Единствено съм доволен, че Джирая-сенсей имаше голяма битка срещу един от най-силните опоненти в мангата (Нагато). Много ме е яд за Итачи може би срещу тсунаде щеше да е най-равностойно и нямаше да умре много бързо ама споко ще го видим в битката нар вс сас
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Сеп 25, 2010 11:28 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Дам... 1. Тъпо, щото нямаше как тОбидара Сенджуу да се измъкне от ДВА БИЛИОНА ЕКСПЛОЗИВИ, ама как да е... 2. Казах ви, че е тОбидара СЕНДЖУУ Взел е очите на втория, най-малко (ако не е самия той нали.., ма едва ли). И продължава да говори за себе си в осмо лице... 3. ЯВНО, поне според тези думи, които се обсъждат по-горе, както Учиха са директни наследници на "очните техники" и "злото", така Узумаки клана е наследник на "любовта" и "доброто" --- демек на "Сенджуу" и съответно би могъл да развее риненгана. А може би ринена е нещо, коетооо може да се притежава от 1 човек. Т.е. сега след като Нагато е мъртъв, въпреки, че тОбидара Сен му взе очите, може да се появи 4тия наследник на клана. И да, мое и Наруто да е. 4. Холоушаринганмаската съкс. Прилича на извънземно вече... 5. Все още се надявам като отвори скрола с инфо да изкочат 5-10 акули отвътре и да му отхапят та*№@%..... 6. Едва когато му бе счупена маската, придоби вид на ИСТИНСКА НИНДЖА ффс... е или поне на Шрьодер.. .. ;0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Сеп 25, 2010 12:07 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Burnx написа: Dypeshnik, какво общо има ринегана с клана Узумаки? Моя грешка, обърках Яхико с Нагато.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Сеп 28, 2010 12:22 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
^ По - скоро на Тоусен ми заприлича, и неговата Dickmask-а. Само че с леко по - pedo look. Burnx написа: Dypeshnik, какво общо има ринегана с клана Узумаки? Ми такоз, че съвсем случайно, отроче от Узумаки клана(Нагато/Пейн/Третия Рикудо) го притежава. Както Мадара спомена, за да ънлокнеш Рин'неган(или поне едно от необходимите условия, за да го направиш) трябва да можеш да контролираш и силите на Учиха, и тези на Сенджу. Нагато вече имаше силите на Сенджу, тъй като Узумаки са техни далечни роднини, и някак си е получил и силите на Учиха(но за разлика от хора като Данзо които имат само частичен, Нагато е имал пълен контрол върху тях)... все ме съмнява, че Мадара му е "трансплантирал" собствения си Eternal Mangekyo Sharingan, и затова опява, че всъщност той е "дарил" Рин'негана на Нагато. Жалко, че няма да видим пълната сила на Рин'негана показана от Пейн(който за жалост няма да е файнъл villain-a), а от Faildara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|