Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 9 [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Филм:Prince of Persia: The Sands of Time (2010)
МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 9:28 pm 

zlobcho написа:
Филмът е много по-добър от играта. Аз гледах филма и започнах да играя играта, това е бледо копие на Tomb raider.

Оо, тука ше се караме вече. Първо играта е много по-добра от филма, да не говорим за Warrior Within, че тука вече става страшно и дълбоко. Второ - Платформинга в по-новите заглавия от поредицата Tomb Raider е изкопиран именно от PoP, така, че ... да - обратното е.

Последна промяна ExcHyper2 на Чет Юли 01, 2010 9:29 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 9:28 pm 
Аватар

Горе ляво до написаното се вижда на кой личното мнение е поста.

Незнам коя игра си играл, ама The Sands of Time, Warrior Within и The Two Thrones са свързани и тях визирам че имат страхотна история. Има една игра която само Prince of Persia се казва и няма нищо общо с миналите 3. Тази The Forgotten Sands я направиха покрай филма и я набиха между The Sands of Time и Warrior Within, обаче е толкова зле че никога не бих я броил към първоначалната трилогия.

А да не говоря за Prince of Persia 3D и оригинала откадето започна всичко който е от 1989.

И за да е ясно - дори няма да тръгвам да споря игрите (PoP и TR) като геймплеи какви са що са. Говора строго за историята в The Sands of Time Trilogy (The Sands of Time, Warrior Within и The Two Thrones) и тази във филма.

Последна промяна Wind_Falcon на Пет Юли 02, 2010 12:03 am, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 10:52 pm 
Аватар

Ами да поясня, не знам дали TR са крали от PoP, предвид, че играя TR от 2002г., т.е. от 5-ицата и съм проследил цялостното развитие оттогава досега, a за пръв път играя PoP. Вярно, че ако си прав, изобщо не съм уцелил с коя да почна, защото е The forgotten sands :lol: Но конкретно тази игра е трагична, може да изтегля някоя от другите да пробвам, ще видим. Засега, за мен лично филма е по-добър. Ама ако сте фенове на играта, няма начин да ви убедя в обратното, защото и да се скъса някой, не може да ме убеди, че филмите по TR са по-добри от играта. :lol: А, да, щели да правят трета част на филма за Лара (това е малко офтопик).

МнениеПубликувано на: Пет Юли 02, 2010 8:07 pm 
Аватар

Възмутен съм и тотално зарязвам играта. Не мога да повярвам, че игра може да те запамети на закучено място без никакъв шанс за връщане :huff: Последно мнение, играта е боклук, гледайте филма :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Чет Юли 15, 2010 2:01 am 
Аватар

Не беше лош филма бе,толко леб гледах се изсипа,та чаках нещо много зле XDDDDDDD

емo-щраусите >>>>>>>>> алл

The Resistance
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 15, 2010 11:30 pm 
Аватар

Дастан скачаше готино по покривите, но най ме изкефи, като се вмъкна в коша с умрелия цар. Аладин пасти да яде.

..standing in line to see the show tonight and there's a light on, heavy glow..by the way I tried to say I'd be there, waiting for..
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 21, 2010 12:15 am 
Аватар

Най-добрия филм на 2010. Има много хубава поука накрая :!:

МнениеПубликувано на: Съб Авг 21, 2010 1:50 am 
Аватар

Много добър филм според мен.Заслужава си :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:45 am 
Аватар

филма не е хубав, зле е
факт че истраях само 30 сек от него. но предполагам че на малките ще има хареса. като голям бонбон е само чака некой без вкус за кино да го налапа :3

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:59 am 
Аватар

zlobcho написа:
Възмутен съм и тотално зарязвам играта. Не мога да повярвам, че игра може да те запамети на закучено място без никакъв шанс за връщане :huff: Последно мнение, играта е боклук, гледайте филма :rocknroll:

Застреляй се бе!
Кат си толко слаб и не моеш да играеш игрите трябва ли се правиш на разбирач...

Аааааау възмутен бил...

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 12:14 pm 
Аватар

Приготвям пушката, щот не мога да се меря с разбирачи като теб. :lol: Отивам да се гръмна, защото играта е тъпа, има скапан автосейв и ме запамети на тераса при затворена врата, при която нито мога да се върна да я отворя, макар че знам как, нито мога да продължа напред. Много гениалност трябва за такова нещо =)) А филмчето си беше точно каквото се очаква от Дисни, ама ние неразбиращите не ги схващаме тези работи :huff: :mock:

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 12:35 pm 
Аватар

Айде Сендс Оф Тайм има кофти бъгове, ама историята е сто пъти по-велика от тая на идиота Брукхаймер, дето играта не е погледнал, че да убие бащата на принца с ОТРОВЕНА РОБА... ООООО НЕЕЕЕ ЗЕМИ ТАЯ ПРОСТОТИЯ, най-малкото, което е точно па от механизмите на играта няма какво да ми говориш, че били тъпи, като се има предвид, всяка зона от замъците в трите игри (особено пък в Warrior Within) е направена така, че да създаде един огромен механизъм от ръчки, плочки и платформи, през които да си подскачаш като изоглавен.

А ако ми говориш за Forgotten Sands играта, която дори не е в трилогията и е далече от тематиката на филма (който пък е далече от тематиката на първата част от трилогията, въпреки, че има същото име), има си пач, който оправя тоя бъг с вратата, обаче НЯКОЙ като дърпа игри от замунда.нет трябва да чете коментари...
А тва нещо да четеш коментари... иска се грамотност... акъл... предвидливост... ааа ууу... некви сложни работи...

Ама аман от разбирачи - филма бил велик.
Филма става... ако си дете под 16 години...
и не си играл играта...
и не гледаш качествени филми...
и си сляп...
и ти го преразказва някой...
примерно Дъглас Адамс...
на хероин...

Последна промяна Ichigo98 на Чет Сеп 23, 2010 12:45 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 12:45 pm 
Аватар

От филма го обърнахте на обзор на игрите :lol:
Филма няма нищо общо с игрите, само имената им са същите...даже в играта принца няма име, но и това му измислиха. Какво се и учудвате, дисни трябваше да направи филма достъпен за всички възрасти. Режисьора просто показва неговата гледна точка на нещата както всеки друг преди него. Същото беше и с Дориан Грей и Портретът на Дориан Грей. Това е киноиндустрията, малко са филмите, които имат за цел да пресъздадат събитията от книга или игра 1:1, да не говорим за потъра, че ще стане мазало. Аз лично пък не мога да си представя колко пари ще са нужни за да направят всички пясъчни чудовища, другото сцената като тази от първата игра ще е поне с половината от бюджета, с който завърши този филм, не ми се иска и да си представя...
Да не забравяме, че работата става с пари и нищо друго...

Последна промяна Dypeshnik на Чет Сеп 23, 2010 12:47 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 12:47 pm 
Аватар

Dypeshnik написа:
1.Режисьора просто показва неговата гледна точка за нещата както всеки друг преди него.

2.Аз лично пък не мога да си представя колко пари ще са нужни за да направят всички пясъчни чудовища, другото сцената като тази от първата игра ще е поне с половината от бюджета, с който завърши този филм, не ми се иска и да си представя...

1. За да показва неговата гледна точка, трябва ПОНЕ НЕЩО ДА Е ВИДЯЛ ОТ ИГРАТА!!!!!!
2. Ти Мумията помниш ли? Най-малкото да направиш CGI върху до 20-30 човека през целия филм не е като да направиш нов Властелин на Пръстените от финансова гледна точка... пък и ще е в полза на феновете на играта...

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 12:51 pm 
Аватар

Запомнил е някои неща, самото начало нападението на замъка е от играта, може да не е точно както в нея, но си е така. Не можем да говорим за прилики и разлики в случая. Филма е факт, но блажи окото, поне за някои зрители. На мен ми достави малко кеф...хумора...дребните акробатични изпълнения и разбира се любовната историята, за която според мен избраха перфектната актриса.

Колко мумии съм гледал...дай точно име :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 9 [ 129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]