Дата и час: Пон Фев 24, 2025 5:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 8 [ 113 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Филм:Inception (2010)
МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 12:53 am 
Аватар

някой да му забрани на Нолан да прави филми, само хаби матеряла... XD

удоволствие е да се гледа, но само толкоз. идейно беше на нивото на бандата на оушън... :/

и да, Shutter Island е ПЪТИ по-як...

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 11:26 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

СПОЙЛЕР АЛЕРТ, ма се надявам на 4-та страница да няма не-гледали го още... :roll:

Хъмм, предполагаш, че всички може да са в бездната и да са изживяли това в хаоса? Не ми се вярва... Но пък
Coup de Grâce написа:
Dypeshnik, нещо мисля, че си се объркал. Тази картинка може да ти даде малко яснота :)

С това също не съм съгласен :?
Какъв е тоя лвл1 - реалност!?!? Няма такова нещо!
Имаш реалност, тя е неоспорима в момента на съществуването ѝ във филма. От там:
lvl 1 - Арабина с Вана дето ги кара. От вана те влизат на
lvl 2 - Хотела, където лъжат ония и го вкарват на най-опасния и труден левъл -
lvl 3 - Мястото, в което ги бе страх да влязат. Коб е добър, но повече от 2 не влиза. За това и пита ония пич преди да се впуснат "влизал ли си толко дълбоко??" Пича сънува ледената крепост. Но оная филм-на-ужасите фантазия се появява и го прострелва. Ония е на път да умре, Сайто вече умира. Мацката се сеща, че ако влязат ОЩЕ по-дълбоко и го Събудят от толкова дълбоко, все едно не е прострелян! И така отиват на
lvl 4 - Архитектура - Коб. Главния му сън - хотела и света на него и жена му. Той ѝ внедрява идеята, че са остарели заедно (гениално просто @_@) в съня си, мацката и ония се събуждат на lvl3, а Коб остава, защото той тепърва трябва да УМРЕ, за да иде в бездната. Коб умира и отива на ->
Хаос - това не е ниво! Това е ДЪНО ... и там го чака само Сайто, който е мъртъв и за който са минали десетилетия! Ако момчето бе умряло, щеше да е на супер-много години, докато стигнат до него в бездната.. но не, те просто влязоха на 4-то ниво, което беше ЛУДОТО и якото на филма...

A края на филма: тук вече може да се пускат тръпнещи спекулации от типа: да, те се върнаха в реалността, но кой сънува нея? Или измъкването от бездната е само сън? Или - в действителност Коб и Сайто остават инвалиди за цял живот /кома/ и приятелите им просто ги вкарват в дадена архитектура, докато не умрат?! Мн груб филм, мн кефи!!

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 2:20 pm 
Аватар

^ Tomato, tomatoe.

- p a t h o s - e t h o s - l o g o s - p h a l l u s -
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 29, 2010 6:26 pm 
Аватар

Страшно много ми хареса филма...и ефекти и история...всичко ме градбна x3 скоро не се бях кефила така на йекшън x3

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 14, 2010 10:53 pm 

Днес го скивах на кино. Направо в салона се материализират мифки, след което се пръсват на хиляди парченца, докато дават тоя филм. Страшно много ми хареса, още повече, че в него намерих мотиви и идеи, на които съм привърженик. :rocknroll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 14, 2010 11:04 pm 
Аватар

Филма имаше като цяло интересен поглед над нещата... малко края не ми хареса... малко ... да не кажа много го претупаха.... :hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 2:47 am 
Аватар

никой ли не е гледал паприка алооооо
не ми казвайте че филма бил оригинален, няма нищо оригинално ><
не понасям филми дето те лъжат само да те изненадат с туист в последния момент кво било сън и кво не а тва сън тука сън там сън дрън дрън
сънищата никога не са толкова ясни, в повечето случай са все дно гледаш през мрежа или през мътна вода неразбираш какво виждаш докато не се събудиш и не го осъзнаеш :3

ББ и нищо повече, като армагедон. или както още ги наричат попкорн филм не трябва се анализира че дразни а само да се седне и гледа : )

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 10:59 am 
Аватар

Ей верно "Паприка". Тоя филм преди време се сетих за него, но не и името му. Е сега пак се връщаме на темата, че почти нищо ново и оригичанлон не може да се измисли. :lol:
Въпреки, че двата филма май имат различна насока.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:05 am 
Аватар

Gatler написа:
в повечето случай са все дно гледаш през мрежа или през мътна вода неразбираш какво виждаш докато не се събудиш и не го осъзнаеш

Никога ли не си сънувал сън, толкова реален, че да не знаеш дали спиш или си буден? :shock: Осъзнаваш го, чак когато се събудиш и си казваш: "Слава богу, било е само сън!"

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:09 am 
Аватар

zlobcho написа:
Gatler написа:
в повечето случай са все дно гледаш през мрежа или през мътна вода неразбираш какво виждаш докато не се събудиш и не го осъзнаеш

Никога ли не си сънувал сън, толкова реален, че да не знаеш дали спиш или си буден? :shock: Осъзнаваш го, чак когато се събудиш и си казваш: "Слава богу, било е само сън!"

Oчевидно кисненето по форуми му се е отразило на сетивата...

А както по-горе някой каза:

Да, този филм с нищо не е по-добър от Shutter Island.

dream_dragon написа:
Е сега пак се връщаме на темата, че почти нищо ново и оригичанлон не може да се измисли. :lol:

Е верно си е... на времето, като не бях роден ( и едва ли си бил роден и ти ), имаше все оригичанлон филми... ма са... оригичанлоните филми никви не ги виждам... Какво стана с оригичанлоното кино днешно време, не мога да си обясня...
Само неоригичанлона бъвчол...

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:16 am 

Абе вие не разбрахте ли, че такова нещо като оригиналност няма и то много, много време. Не е важно дали е uber new измислена преди 2 минути. Важно е как ти представят дадената идея. КАК. Дори нещата, дето ги считате за оригинални в повечето случаи са преработени идеи, кво се обяснявате.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:18 am 
Аватар

Да се повтаряме е едно от любимите занимания на съфорумниците. :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:21 am 

Кога тва? :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:35 am 
Аватар

zlobcho написа:
Gatler написа:

почти винаги се сещам че е сън, защото колкото и да е реален в съня не участват 80% от сетивата които участват в будно състояние
за тва никога няма съня да е реален до толкова колкото когати си буден

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 24, 2010 12:28 pm 
Аватар

Ей най-накрая доживях да го видя с очите си - адският холивудски филм :rocknroll:
Много разхвърлян, нзнам Саянски как си обяснява всичко, но ок :D Екшънът беше патетичен, по-добре да го нямаше, ума ми не го побира как може да го сравнявате с Матрицата, бахти това са корено различни филми :? Най-малкото екшънът в в Матрицата беше епичен и неделима част от сюжета, тук беше по-скоро спънка и най-слабата такава, НО това не успя да ми развали кефа от филма :thumb: :wow:
Наистина беше много много добър :ying:

+ и аз това казах - Лео се е спасил от Титаник :lol: много добро попадение :thumb: най-вече защото израстна в страхотен актьор и трябва да спрем да го съпоставяме с бозавата му роля от тогава

Coup de Grâce написа:
Вери, вери биг спойлър алърт!

а ти колко си долеееен
изгледах ги и нямаше такова нещо, смяха ми се приятелите дето ги накарах с мен да чакат края :lol:

zlobcho написа:
Gatler написа:

ти пък, аз съм плакал, че това допреди малко е било само сън :lol: Знаеш ли какво е да сънуваш нещо толкова силно и истинско, че да те заболи "душата" като се събудиш
... сънувах жена, btw :lol:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 8 [ 113 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]