|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Weekly Shonen Jump Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 9:56 pm |
|
djih |
|
|
|
@djhot Не мрънкам, изтъквам фактите Псайрен оцелява вече три години на чиста доза късмет, от време на време се появява в първата половина на TOC-a и до там Edit: Моя грешка, но все пак отбелязвайте за кой говорите.
Последна промяна djih на Пет Сеп 17, 2010 7:47 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Weekly Shonen Jump Публикувано на: Пет Сеп 17, 2010 12:26 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Ахааамз нз като гледах логически се свързваше с неговия + че беше под него.. как да е де, на мен пък Psyren в момента ми харесва изключително много, а и смятам че си запази първоначалната идея, като само я украси с уникални битки и я доразви логически... тааа ще ми е адски неприятно, ако вземат да я резнат... всеки си има вкус
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Weekly Shonen Jump Публикувано на: Пон Окт 11, 2010 2:06 pm |
|
Rampage |
|
|
|
deathrazor написа: Както очаквах на Кишимото уан шота беше супер скучен Подкрепям напълно това мнение.Надявам се да няма манга по това,иначе ще я закъсаме.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|