|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Съб Сеп 18, 2010 1:07 am |
|
gl2dn00b |
|
|
Регистриран на: Вто Май 15, 2007 6:16 am Мнения: 911 Местоположение: Beastland
|
PleaseForgiveMe- написа: I'd go for... Меча на Zaraki Kenpachi. Той е просто TOOL to beat the shit out of people till they die. Ето това е приказка.
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Нед Сеп 19, 2010 3:22 pm |
|
xCarNagEx |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:15 pm Мнения: 908 Местоположение: вкъщи
|
r33p3r написа: Mен на Mihawk меча ми е мн смешен , но всеки има право на лош вкус ЛОЛ Тоя меч е с един доста страховит вид според мен...Дръжката,образуваща голям кръст,острие с дължината на зрял човек,черен на цвят,мистичен...А като имаш впредвид и собственика му,който може да те убие с поглед... :X
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най - добрият аниме меч Публикувано на: Сря Окт 06, 2010 6:03 pm |
|
r33p3r |
|
|
Регистриран на: Сря Фев 17, 2010 1:23 am Мнения: 246 Местоположение: Varna
|
xCarNagEx написа: r33p3r написа: Mен на Mihawk меча ми е мн смешен , но всеки има право на лош вкус ЛОЛ Тоя меч е с един доста страховит вид според мен...Дръжката,образуваща голям кръст,острие с дължината на зрял човек,черен на цвят,мистичен...А като имаш впредвид и собственика му,който може да те убие с поглед... :X То хуу е "смеска" за смърт , черното и кръста , но00оо0о0 не е такава луда имба! А за това ,че е колкото човек дай ми обяснения как стой седнал михалк , а той не се мести ??? Иначе за бай ти Михаил да имбави комбали
_________________ "Although people have different status in life, everyone's dignity is the same. Respect each other." - Ip Sifu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|