|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn Публикувано на: Пет Авг 27, 2010 10:44 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
^ Ами върни се, и ги прочети Очертават се не лоши следващи чаптъри. Надявам се и Mukuro да се появи, за да стане шоуто пълно ^^ Тези "Keepers of the law" ми станаха по - интересни от Shimon-овете. Дано нещата да се развъртят по такъв начин, че в скоро време да има битка и с тях(доста ми е интересно какви точно са способностите им).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn Публикувано на: Пет Сеп 10, 2010 9:51 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Тая седмица що нема чап бре??Обикновено до петъка чапа е преведен.
Edit:Да,да,да той цайс още какво не е изкарал,а??Това ми прилича на Один от Кеничи.Та ще видим дали и тука няма да е така.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn Публикувано на: Пет Сеп 17, 2010 1:55 am |
|
popcorn girl |
|
|
|
Край,убедих се, 90% от японците фетишизират очите и зрението -макар че дори не ми хрумва защо .Още един с комбинация от „шаринган“ и „бякуган“-добре поне,че бързичко ослепя ;но май познах изхода на двубоя-мангаката не обича рюуохей да губи -в най-лошия случай ще е равен
|
|
|
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn Публикувано на: Пет Сеп 17, 2010 10:48 am |
|
Rampage |
|
|
|
Теорията ми от първия пост се потвърди-поне на 50%.Ryоuhei няма да бие толкова лесно,щото цаката пак ще изкара някой коз от задни си джоб.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn Публикувано на: Пет Сеп 17, 2010 11:30 am |
|
popcorn girl |
|
|
|
Цитат: от mikami94 Като говорим за любими губещти, Амано вече си има Гокудера, та за кво и е някои друг Верно -май дотук има само един равен/след това му трябваше м помощ /;повтарям се,но битките на „най-силния“ Хибари са 50 на 50,а др сигурен победител е аут/мокуро също/-остава Цуна.Първа си признавам че съм скарана със сметките ама бройката не се вързва и това е очевадно П.П.-тва със слабите места хич не ново-виж бякугана,не помня шарингана можеше ли го,но пък предвиждаше къде ще е сл атака-новото е че няма периферно зрение и ослепя за 1 бой време
|
|
|
Заглавие: Re: Katekyo Hitman Reborn Публикувано на: Пет Сеп 24, 2010 9:36 am |
|
popcorn girl |
|
|
|
Цитат: от deathrazor Anyway сега да не стане така че Сасагала да нацепи и да падне първи... Не мисля, нещата по скоро вървят към равен-и двамата ще рухнат едновременно . Обаче Рьоухей нагледно показва максимата с която навремето описваха висаджиите-"всяка мозъчна клетка в мускул" -иначе е трудно обяснимо след всички тези удари в главата и то във "фатални " точки как още е на крака та се и бие ;абе силата на човешкия дух/инат/... те превръща в пернато-и да ти махнат главата си запазваш двигателните функции за още малко време;извод-произлезли сме от кокошките
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|