Ето и аз да се разпиша с една темичка за предстоящ филм.... малко самата идея е до болка позната и е виждана в няколко филма до сега ... но като цяло изглежда добре...
Priest (2011)
Базиран по едноименния корейски графичен роман, филмът разказва за свещеника войн Иван (Пол Бетани), който престъпва църковните закони и oбединява сили с млад шериф (Кам Гигандет) и жена свещеник (Маги Кю), за да тръгнат по следите на група вампири, отвлекли племенницата му. Пост-апокалиптичен вампирски трилър, режисиран от създателя на „Легион”.
Жанр: Ужаси, Приключенски САЩ / 2011 / 0 минути Сценарист: Кори Гудмън Режисьор: Скот Стюарт В ролите: Кристофър Плъмър, Пол Бетани, Кам Гигандет Продуцент: Сам Рейми, Майкъл Де Лука Разпространител: Александра филмс / Sony Pictures
Премиера в България:13.05.2011 Световна премиера:04.03.2011
Trailer:
Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 9:51 pm
Johnny Cage
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
Имах големи надежди, когато първоначално разбрах за екранизацията по манхуата, но като видях трейлъра и в какво са го превърнали, мисля, че ще пропусна.
Заглавие: Re: Филм: Priest (2011)
Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 10:00 pm
KISSSY
Spamoza Vulgaris
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
*л* Сефте като ми попадна новината, че ще правят филм по манхуата си умрях от кеф. Трейлърът доста ми боцна балона на очакванията, но ще се абстрахирам напълно от четивото и ще му се насладя на филма такъв, каквото излезе xD Въпреки че сигурно отдавна трябва да съм се научила да не се осланям на трейлъри много-много. Still, чакам с нетърпение
/Миси, Кисинко xD
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие: Re: Филм: Priest (2011)
Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 10:38 pm
Ghost Wolf
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 11:13 pm Мнения: 545 Местоположение: Where The Rain Grows
В този трейлър не видях нищо общо с мангата освен кръста на челото на главния герой. То е ясно, че историята няма да е същата, но напълно да промениш героите, историята, та дори и епохата (така де времето) през която се развива действието... Изглежда просто трябва да забравя заглавието и да си гледам филма на спокойствие.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения