|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 6:13 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
6iblio написа: @Bloodwed Да прав си за превода. Но дори той да е бил 3тият, защо не е показал каквито и да е техники на 2та клана. Освен това щом Тоби сам си каза "аз съм Мадара, който...", защо още не му показват цялото лице? Какво може да крие отдолу? Е, то чакай... Сенджу клана нямат отличителна техника. Само здраво тяло, и съответно мнооого запаси от чакра(Mokuton-а си е уникален за Хаширама), а Нагато определено притежаваше повече чакра от всички нинджи които сме виждали(без да броя jinchuuriki-тата). Докато за силите на Учиха, то си е ясно, че ги владее... иначе няма как да отключи Рин'негана само със своите Сенджу powers. Изанаги, която се водеше за Шаринган техника, е била използвана от Rikudou-Sennin без никакви последици(съответно, Нагато може да направи същото). Може би за това Мадара толкова иска да вземе Рин'неган-а, понеже и той като Данзо неможе да контролира силата на Хаширама, и се налага да подменя очите си всеки път след като използва Изанаги. Едно е сигурно, Саске и Наруто трябва да вземат съответно Сенджу/Учиха сили за да могат да надминат първите трима Rikudou (Наруто с Рин'неган ... Deva Path wanna-be )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 6:26 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Хахаха, Нагато потомък на клана Узумаки? Сенджу+Учиха=Риненган? Итачи дал малко Учиха сила на Наруто и ето го РиненНаруто Mадара събира елементите на "the six paths"? Поредната доза бозичка от Злемото Жалко, след флашбека мангата отново стремглаво пада в очите ми
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 7:33 pm |
|
Burnx |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 19, 2010 7:41 pm Мнения: 2001 Местоположение: /a/
|
Е вие го ударихте на слепи налучквания, особено т'ва с Наруто. (не казвам, че е навъзможно де) Имам в предвид, че той едва ли не преди няколко чапа теймна Киюбито... дайте му малко време да покаже нещо. Има време за ринегани, рикудо-та и т.н.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 10:14 pm |
Hajutze |
|
|
|
Абе самия Тоби показвали ли са го с ЕМШ ? Защото в последния chap ми се стори с нормален Шаринган (те ЕМШ не бяха ли перманентни ? или се бъркам)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 10:33 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
До колкото аз разбрах от чапа Мадара + Хаширама - втория Sage of the six paths, а Нагато е бил 3тия Сейдж (макар самият той спомена, че е далеч от нивото на истинския рикудо сенин). Мангата стана интересна, имах съмнения затова дали другото око на Мадара е шаринган, но сега като го показаха нямам такива. Чудно ми е само защо дясна наша (лява негова) страна на лицето е в черно и не ни я показват. Някои намекват, че Конан се е справила много по-добре от четвъртия в битката си с Мадара - Конан е имала години, за да разучи слабостите на Мадара, докато Минато имаше секунди, за да стигне до извода, че преди да използва някаква телепортация Мадара е най-уязвим
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 17, 2010 6:15 pm |
|
juliyanCh |
|
|
|
На мен вече ми е по - интересно дали Наруто пък няма да овладее Изанами за да се справи с Изанаги техниката на Учихите, някаде в бъдещето. ( ми "Изанами" от мита за сътворението на Япония )
_________________ Ако не изръся някоя глупост, няма да съм аз.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 17, 2010 6:27 pm |
krumisimo |
|
|
|
A тъй... В скана на Sleepy Fans си е написано, че Мадара е вторият сейдж, а Нагато - третия... Не че е събрал вече 3 от 6-те пътя...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|