Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 50 [ 737 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 15, 2010 11:25 pm 
Аватар

Защото Конан е жадна за известност и мисли, че като победи Мадара ще получи каквото иска. Но май не е имала в предвид Изанаги, историята на Хаширама и Мадара, Узумаки клана и съпротивлението на въздуха. Или пък симулатора и е бил стара версия.

Друг въпрос - защо по такъв начин се опита да направи последната техника? Да не си мисли, че Мадара ще стои и ще гледа?

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 12:13 am 

btw Ако синовете на сейджа са били родоначалниците на Учиха и Сенджу ... къде отива Бякугана от който уж е еволуирал Шарингана ?

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 12:31 am 
Аватар

Ти пък сега.Хората говорят за толкова хубави и полезни работи като например кой си присадил я крайник,я око на някой изрод,за да стане с 15 кекей-генкая(нищо,че може само по един),а ти си тръгнал да ми говориш за Бякогана.Той остава назад в кадъра.

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 1:14 am 
Аватар

тоя Мадара е пълен изрод, същия като Орочимару ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 3:56 am 
Аватар

Откъде тоя пак има лява ръка? Също така ви отбягва най-важното. Той събира the six paths и вече има 3, остават още 3. Кои са те? И как е зел силата на 1вия? Мноо въпроси се появиха, нямаше да е проблем, ако се появяваше някой и друг отговор понякога...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 8:41 am 
Аватар

Не я е взел-станали са 1/само не уточнявайте метода моля :( /;пък за другите пътища-събирането на бижутата и съединявайки ги в джууби е следващия,само дето не съм сигурна като един ли ще го таксува или като два;мен ми е любопитно как разбра къде е Нагато-нали Конан поумря :o -некромантия;да не говорим,че го изкараха светия-Нагато де/кога умря-пък тялото не мръднало :shock: /

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 9:41 am 
Аватар

6iblio написа:
Също така ви отбягва най-важното. Той събира the six paths и вече има 3, остават още 3. Кои са те? И как е зел силата на 1вия? Мноо въпроси се появиха, нямаше да е проблем, ако се появяваше някой и друг отговор понякога...

Или просто е било грешка при превода, и той е имал в предвид "Ти си третия Rikudou"(Рикудо може би е само титла за човек който владее силите ина Сенджу и Учиха, а Нагато е такъв), което би направило Мадара втория Рикудо(макар, че не виждам Рин'негана му). И в такъв случай, Рикудо Сенин, Мадара и Нагато ще да са били най - мощните нинджи в историята, и скоро може би няма да бъдат надминати. А за това как е получил силата на Хаши, ами изкушавам се да кажа, че е поел "дървото" на първия чрез...си, но сигурно е направил нек'ва далавера с Изанаги. И сега какво, оказва се, че Нагато може да използва и техниките на Учиха(предполагаемо без странични ефекти) и бонусите на Сенджу което ще рече, че най - вероятно е можел да контролира и опашатите :shock:

ПП Конан затрудни Мадара далеч повече и от Четвъртия :lol: Даже успя и да го убие май, нооо Мадара чийт-на с Изанаги

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 10:41 am 
Аватар

Даааа туй със six paths ме озадачава и мене.Доколкото разбрах гените на Учиха и Сенджу са първите 2 пътя ,а Риненгана е 3ия ,остават още 3. А доколкото си спомням Нагато имаше и 7и,с които контролираше живота и смъртта.
И какъв е извода ,треват му още 3 за да стане като Рикудо Сеннин?

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 1:16 pm 
Аватар

Главата беше задоволителна, но както прочетох по- горе даде може би 1-2 отговора (не знам, просто предполагам, гледам много да не се задълбочавам) и се появиха нови въпроси. Това, което хвана вниманието ми беше в края докато Мадара се обръщаше към мъртвото бездушно тяло на Нагато, но между редовете прочетох, че той е наследник на Узумаки клана, аз не знаех за този факт, освен ако в предишните глави не съм минал през него нагледно и да не ми е направил впечатление. Та според мен това също така е причина той да вярва в решителността на Наруто за по- светло бъдеще.

Аз до колкото разбрах The Sage е дал началото на Учиха и на Сенжу клановете, които преди това са били като едно - него. Също така той е създателя на Ин-Ян като всяко от тях се състой от два вида енергии комбинирани за да ги създадат. По моите сметки това прави шест общо с клановете и Ин-Ян. Със силите на Ин-Ян е създал опашатото чудовище, което след това 'разбил' на по- малки опашати зверове, защото иначе това чудовище ще е като подвижен апокалипсис.

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 1:19 pm 

http://mangastream.com/read/naruto/81065970/12
НЕ е създал Ин и Янг ...

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 3:13 pm 
Аватар

The Sage е владеел силите на Ин- Ян, с които на кратко е можел да създаде живот. Така и е създал и десет опашатото чудовище, което от друга страна има силата да материализира въображението. И Мадара се стреми към тази форма, с която да може да вкара света в илюзия и после да я материализира, с което да може и да я контролира.

ПП: Греша ли ? 100% !

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 3:18 pm 

Създал е останалите опашати от чакрата на 10тоопашатото с помощта на Изанаги ... :shock:

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 3:21 pm 
Аватар

@Bloodwed Да прав си за превода. Но дори той да е бил 3тият, защо не е показал каквито и да е техники на 2та клана. Освен това щом Тоби сам си каза "аз съм Мадара, който...", защо още не му показват цялото лице? Какво може да крие отдолу?

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 3:23 pm 

6iblio написа:
@Bloodwed Да прав си за превода. Но дори той да е бил 3тият, защо не е показал каквито и да е техники на 2та клана. Освен това щом Тоби сам си каза "аз съм Мадара, който...", защо още не му показват цялото лице? Какво може да крие отдолу?

Лицето на Хaширама ? (Мадара се е "вмъкнал" в тялото на Хаширама* и си е имплантирал очи, а тялото от ковчега на Кабуто е било истинското тяло на Мадара ... всичко може да се очаква вече)

*Toва което викна Оро е бил просто клонинг/изгубен брат близнак.

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 16, 2010 3:34 pm 
Аватар

Да и аз това си мислех, но нали грандиозната битка м/у 2мата я е спечелил Хаширама и се е върнал в селото, където е продължил да бъде Хокаге, докато не е умрял. Мадара не може тогава да се е вмъкнал по време на битката, а също не става и на по-късен етап, да речем преди Хаширама да умре, защото тогава се губи смисъла от голямата битка м/у 2мата, където той се е сдобил със силите му...
Освен това тялото, което поакза Кабуто, вече казах, че може да е на Мадара, само ако това не е истинският, защото тази техника на Оро, ти взимаш душата на някой умрял и тялото на който и да е. Ако това си е Мадара не може Кабуто да го призове.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 50 [ 737 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]