|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 12:13 am |
Hajutze |
|
|
|
btw Ако синовете на сейджа са били родоначалниците на Учиха и Сенджу ... къде отива Бякугана от който уж е еволуирал Шарингана ?
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 12:31 am |
|
Rampage |
|
|
|
Ти пък сега.Хората говорят за толкова хубави и полезни работи като например кой си присадил я крайник,я око на някой изрод,за да стане с 15 кекей-генкая(нищо,че може само по един),а ти си тръгнал да ми говориш за Бякогана.Той остава назад в кадъра.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 9:41 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
6iblio написа: Също така ви отбягва най-важното. Той събира the six paths и вече има 3, остават още 3. Кои са те? И как е зел силата на 1вия? Мноо въпроси се появиха, нямаше да е проблем, ако се появяваше някой и друг отговор понякога... Или просто е било грешка при превода, и той е имал в предвид "Ти си третия Rikudou"(Рикудо може би е само титла за човек който владее силите ина Сенджу и Учиха, а Нагато е такъв), което би направило Мадара втория Рикудо(макар, че не виждам Рин'негана му). И в такъв случай, Рикудо Сенин, Мадара и Нагато ще да са били най - мощните нинджи в историята, и скоро може би няма да бъдат надминати. А за това как е получил силата на Хаши, ами изкушавам се да кажа, че е поел "дървото" на първия чрез...си, но сигурно е направил нек'ва далавера с Изанаги. И сега какво, оказва се, че Нагато може да използва и техниките на Учиха(предполагаемо без странични ефекти) и бонусите на Сенджу което ще рече, че най - вероятно е можел да контролира и опашатите ПП Конан затрудни Мадара далеч повече и от Четвъртия Даже успя и да го убие май, нооо Мадара чийт-на с Изанаги
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 1:16 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Главата беше задоволителна, но както прочетох по- горе даде може би 1-2 отговора (не знам, просто предполагам, гледам много да не се задълбочавам) и се появиха нови въпроси. Това, което хвана вниманието ми беше в края докато Мадара се обръщаше към мъртвото бездушно тяло на Нагато, но между редовете прочетох, че той е наследник на Узумаки клана, аз не знаех за този факт, освен ако в предишните глави не съм минал през него нагледно и да не ми е направил впечатление. Та според мен това също така е причина той да вярва в решителността на Наруто за по- светло бъдеще.
Аз до колкото разбрах The Sage е дал началото на Учиха и на Сенжу клановете, които преди това са били като едно - него. Също така той е създателя на Ин-Ян като всяко от тях се състой от два вида енергии комбинирани за да ги създадат. По моите сметки това прави шест общо с клановете и Ин-Ян. Със силите на Ин-Ян е създал опашатото чудовище, което след това 'разбил' на по- малки опашати зверове, защото иначе това чудовище ще е като подвижен апокалипсис.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 3:23 pm |
Hajutze |
|
|
|
6iblio написа: @Bloodwed Да прав си за превода. Но дори той да е бил 3тият, защо не е показал каквито и да е техники на 2та клана. Освен това щом Тоби сам си каза "аз съм Мадара, който...", защо още не му показват цялото лице? Какво може да крие отдолу? Лицето на Хaширама ? (Мадара се е "вмъкнал" в тялото на Хаширама* и си е имплантирал очи, а тялото от ковчега на Кабуто е било истинското тяло на Мадара ... всичко може да се очаква вече) *Toва което викна Оро е бил просто клонинг/изгубен брат близнак.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 3:34 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Да и аз това си мислех, но нали грандиозната битка м/у 2мата я е спечелил Хаширама и се е върнал в селото, където е продължил да бъде Хокаге, докато не е умрял. Мадара не може тогава да се е вмъкнал по време на битката, а също не става и на по-късен етап, да речем преди Хаширама да умре, защото тогава се губи смисъла от голямата битка м/у 2мата, където той се е сдобил със силите му... Освен това тялото, което поакза Кабуто, вече казах, че може да е на Мадара, само ако това не е истинският, защото тази техника на Оро, ти взимаш душата на някой умрял и тялото на който и да е. Ако това си е Мадара не може Кабуто да го призове.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|