Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 15, 2010 8:30 pm 
Аватар

Спокойно мога да каже, че вече си изповръщам всички вътрешности като видя аниме с тсундере, което пребива от бой главния смешник при всеки удобен момент. Ужасно изтъркано,банално,противно - i want to gauge my eyes out.
Същото важи и за кравешките цици и дебелите задници.

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 15, 2010 9:06 pm 
Аватар

Моралните лекции по време на бой... Пък на някои героини мозъка им е за сметка на гърдите и знаят една и съща реплика "______-kun" :pokey:

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 15, 2010 9:38 pm 
Аватар

Герои като Кана от Внука на Нурарихьон.

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 15, 2010 9:52 pm 
Аватар

бавно действие,филъри,ретардщина...
много са, аниметата.

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 15, 2010 10:01 pm 

Малките цици.

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 20, 2010 10:45 pm 
Аватар

Нарутард написа:
Малките цици.

Огромните висящи цици
<---------Лоли фен

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 25, 2010 7:00 pm 
Аватар

Като цяло във всяко аниме прекаляват с повторенията и това ме дразни...А конкретно:
Блийч - историята куца,главния герой е задник,прекалено предвидимо е анимето,за филърите няма да коментирам - под всякаква критика са...Гласът на Орихиме ми бърка в.....ухото и особено се дразня от факта,че на края на всяко свое изречение си поема голяма глътка въздух :headbang2: Дразнят ме също гласовете на Рукия и Хитсугая (озвучават ги некви 30 годишни,при положение,че героите са пишлемета...).И най-вече ме дразни Ичиго,но ако тръгна да обяснявам защо няма да ми стигне мястото за писане.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 09, 2010 8:55 pm 
Аватар

Амиии...значи много ме дразни даречем второстепенен герой стои и наблюдава битка и първостепенния като направи някаква трансформация и "Еха!Трансформира се" или главният герои превръща меча си на копие е "Превърна меча в копие!"Това е...ОЧЕВИДНО!!Няма нужда от него

shmatity написа:
Naruto - на интересно аниме... да му изплющят малоумен филар си е гавра :evil: Онази история със Сора и със съли събрани от разпръсната чакра направо ме разби
Bleach - Пртоклетите филариииииии...прекъснаха анимето че да ни приказват простотий с зампактота |(
Soul Eater - тук вече не ми хареса края.Цялото аниме беше много добро и накрая неюо се издъниха
Blood+ - ех много е якооо ^^ но... има моменти в който прекалено мн приказват. Иначе е супер : )
Shugo Chara! - прекалено детско ми идва... и Икто прекалено много отсъства
Zombie-Loan - не е излезнал 2 сезон :D
Zero no Tsukaima - в началото беше смешно да се счупва от бой един от главните греой...но после поомръзна малко :?

Относно Шуго Чара - наистина с тез яйца...е много детско,а Икто ми текът лигите като го видя..,края не ми хареса!Освен това се събраха 1000 трансформации и чомек да се побърка от толкова много цветове :D :D
Относно Зеро но Тсукайма - в началато го пребива,ама после спира :D защото Луиз се влюбва в него

Всички тия белези - филъри,реплики,ц*ци и т.н. са във всяко аниме!То и по това се различава от другите анимации!

Последна промяна erejnion на Пон Окт 11, 2010 2:05 pm, променена общо 1 път
Reason: 3 поредни мнения в рамките на 6 минути... има си бутон едит дее!

...YEAH...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 11, 2010 8:35 pm 
Аватар

Може да е споменато вече:
Превръщане на 5 в 1 ганг банг битка в полза на главния герой в един срещу един, за да продължат 4 напред. Поне аз не виждам логика... Добре забавете се пет минути да пречукате тоя , така или иначе после 20 минути ще си спомняте и/или ще чакате вашия приятел.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 15, 2010 9:14 pm 
Аватар

В абсолютно всички анимета ме дразни излишното говорене (или да го наречем още "изявяване на някакви чувства").
Ами аз...
Ъъъ.....
Но....
и разни по дълги недовършени изречения и в същия момент героя продължава да си говори,с други недовършени изречения,докато накрая не изреве малко по живичко едно смислено цяло изречение.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 18, 2010 5:11 pm 
Аватар

1) Лош и Добър бият.Добрият побеждава и Лошият вече е почти умрял, ии... почва се Размисли и Страсти, Дела и Документи!Добре, вкарайте малко бекграунд на Лошия и разговор, ама с мярка! Не искам 3 епизода да гледам, как точно е бил прецакан от живота и да слушам "оригинални" сентенции за живота, смъртта и вселената! [Bleach, Naruto...] Примерно във Full Metal Alchemist: Brotherhood бяха уцелили мярката.

2) Главният герой е жалък.Примерно Zero no Tsukaima.Добре - момиче е, ама може ли тъй да ти се качи на главата?!

3) Филъри и флашбеци.Има ги във почти всяко дълго аниме.Вече на изуст знам родословието на шибаният Саске!!!

4)Добрият е твърде милостив.Друго си е Белият Ичиго(Bleach), Люлюш(Code Geass), Люси(Elfen Lied)

5)Дадено момиче дава всевъзможни сигнали на дадено момче, че го хaресва, обаче той не загрява! (Примерно Kampfer или Naruto (пак))

Това е засега...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 18, 2010 9:26 pm 
Аватар

Мразя филарите , излишните реплики и глупости , прекаленото разводняване.Също съм фен на визуалните ефекти и когато видя грозно нарисувани кадри или ако самото аниме е с лош арт.Примерно Наруто ( не знам кой епизод там беше ,защото вече не го гледам) при битката Нагато - Наруто имаше някакви напълно изкривени драсканици , просто все едно епизода беше рисуван от маймуна......Също мразя , когато авторите видят , че трябва да спре историята , но нарочно я растягат с излишни глупости , които развалят кефа.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 08, 2011 8:19 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Двучасовите разговори посредата на всякакви битки // Анимета с по 20 flashbacks всеки божи епизод // Бавно развитие на действията // Нереално срамежливите персонажи'

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 08, 2011 12:59 pm 
Аватар

Umbrakinetic написа:
1) Лош и Добър бият.Добрият побеждава и Лошият вече е почти умрял, ии... почва се Размисли и Страсти, Дела и Документи!Добре, вкарайте малко бекграунд на Лошия и разговор, ама с мярка! Не искам 3 епизода да гледам, как точно е бил прецакан от живота и да слушам "оригинални" сентенции за живота, смъртта и вселената! [Bleach, Naruto...] Примерно във Full Metal Alchemist: Brotherhood бяха уцелили мярката.

2) Главният герой е жалък.Примерно Zero no Tsukaima.Добре - момиче е, ама може ли тъй да ти се качи на главата?!

3) Филъри и флашбеци.Има ги във почти всяко дълго аниме.Вече на изуст знам родословието на шибаният Саске!!!

4)Добрият е твърде милостив.Друго си е Белият Ичиго(Bleach), Люлюш(Code Geass), Люси(Elfen Lied)

5)Дадено момиче дава всевъзможни сигнали на дадено момче, че го хaресва, обаче той не загрява! (Примерно Kampfer или Naruto (пак))

Абсолютно съм съгласен! Всичко изредено ми бърка в здравето когато го видя в някое аниме. :pokey:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 08, 2011 4:17 pm 
Аватар

Цици заемащи 67 % от екрана :lol:

JohnnyQuid написа:

FMAB

В един момент се разцепваш от кеф и изведнъж ..

*facepalm* :doh:

Как бе на мен тва са ми любимите моменти....ех как обичам японска лигавщина :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]