|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 24, 2006 12:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5605.jpg) |
sunnyface |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Цитат: кога сте видели аниме филм да излиза преди dvd премиерата. поне 5-6 месеца има докато излезне на dvd и да се пусне с английски титри. казах ви и преди- като гледате филма ще бъдете с къс ръкав Wink
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Уби ми всякаксви надежди, аз тука се бях подготвила да го гледам за Коледа.....
Абе Нещо напоследък не намирам хубави анимета, не знам дали е така, но има нещо като застой ли какво ли, та един Блийч филм щеше да е добре дошъл...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 25, 2006 11:48 pm |
![Аватар](http://i117.photobucket.com/albums/o60/unal34/5091.jpg) |
unal |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Пет Окт 06, 2006 8:15 pm Мнения: 6214 Местоположение: 한국Friendship is like peeing your pants. Only you can feel it's true warmth.
|
vovich написа: unal написа: дано да иэлеэне скоро.... както и на наруто новия филм ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Зарежи го Нарутовия филм ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ДАйте да гледаме Блийч филм!!! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
мба эарежиго.... наруто ме кефи повече от блеач предпочитам да гледам новия филм на наруто отколкото на блеач
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 26, 2006 12:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2321.jpg) |
vovich |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:02 am Мнения: 808 Местоположение: Sofia
|
unal написа: vovich написа: unal написа: дано да иэлеэне скоро.... както и на наруто новия филм ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Зарежи го Нарутовия филм ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ДАйте да гледаме Блийч филм!!! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) мба эарежиго.... наруто ме кефи повече от блеач предпочитам да гледам новия филм на наруто отколкото на блеач
Ок;) Сори ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Твоя грешка
_________________ Прочети правилата
trancer4o
няма пък..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|