|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Сеп 11, 2010 1:10 am |
|
ArchLord |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 26, 2009 10:34 pm Мнения: 254 Местоположение: Where The Gods can't see
|
няма начин да е съкровище Бъги знае за кфо става на въпрос ако беше съкровище щеше да се пробва да го вземе.....все пак това е Бъги sayane смятам че ако Смоукър и Лъфи се срещнат пак Лъфи няма да бяга сам ще каже преди бях прекалено слаб за да те победя за това тук ще се реши всичко и Лъфчо ще го мачка поне се надявам да го мачка де за иначе за кфо ше тренира 2 години абе ми Райли кфо каза че на тоя остров дето ще тренира Лъфи има 500 чудовища и всичките са по-силни от него?
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Сеп 12, 2010 4:18 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Още 10-11 дни и сме там ;Р Роджър всъщност даже се беше и подписал на единия понеглиф в скайпия, не просто разчел. " Тук пика гол Гол Д. Ръжда" или нещо такова пишеше ArchLord написа: абе ми Райли кфо каза че на тоя остров дето ще тренира Лъфи има 500 чудовища и всичките са по-силни от него? Да. Такива, които "както си сега - не би могъл да ги победиш" и че ще мине време, докато може да спи спокойно нощно време. Якото е, че всяка седмица = нов сезон. Убер-джунгъл. Claymore47_Fen написа: Защото ми е писнало от разсъждения за приятелство и глупости вече от толкова шонен манги. До след 10 години току-виж почнело да ти липсва, именно защото тенденциите клонят някак към желания като твоите. А Смоуки си смаза Лъфи в Логтаун. Там Драгон го спаси и ако не беше той, мангата щеше да роди преждевременно. Тъй че не им е решен двубоя, все пак той си го гони. В Арабаста действително го пусна, но това е защото неговото разбиране на справедливост съвпадаше с това на Лъфи, както каза, ама все пак Лъфи си остава на -1. Сега във войната отново се изправиха 1:1 и отново Лъфи бе спасен - тоя път от Корея. С това общо взето става -2 даже =D Та теорията, че Смоукър ще е като Гарп на Роджър става все по-добра, макар, че не са връсници. Щото пък Коби не изгледа да има скоро възможността да притисне наще А Смоук го прави вече 2 пъти - сам. ПП: накарах жената да изчете оп най-сетне xD (rock)
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Сеп 12, 2010 4:29 pm |
|
Claymore47_Fen |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
SayanMk написа: Claymore47_Fen написа: Защото ми е писнало от разсъждения за приятелство и глупости вече от толкова шонен манги. До след 10 години току-виж почнело да ти липсва, именно защото тенденциите клонят някак към желания като твоите. Надявам се да не звуча нагло но къде точно ги забелязваш тези тенденции в шонон сапунките в момента(Fairy Tail,One Piece,BLEACH,Naruto)?Писнало ми е от разсъжденията от ТОЗИ тип главно в другите манги,не в ОП защото там е поднесено по поносим начин.просто казвам че ще се издразня ако накрая кажат че съкровището е нещо такова.Иначе и аз се надявам ОП освен съкро вище да има и понеглифи та да разберем какво толкова иска да скрие Правителството че убива всички които могат да я прочетат.Имам чувството че като конспирация тази би могла да е по-голяма и от тази в първият и вторият сезон на Stand Alone Complex. SayanMk написа: ПП: накарах жената да изчете оп най-сетне xD (rock) ЕБАТИ ЯКОТО! П.П.чакайте,чакайте само АЗ ли не съм разбрал че Блакбиърд сега има силата и на Гура Гура но Ми и на Ями Ями но Ми? http://images4.wikia.nocookie.net/__cb2 ... raNoMi.png Сигурно съм пропуснал някой чап като си наваксвах след като се прибрах от баба ми.
_________________ MyMangaList MyAnimeList
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|