|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 3:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пет Авг 13, 2010 4:34 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
А как искаш да се развива? Демн, начи Ърл, предала му шибан, е искал Канда да убие Ален, за да събуди Ноата ;///// Малко гнусничко, ама дарк Ален рулз също *^^* Ама мен само артът кара сърцето да ме боли за Ален, мязащ на швейцарско сиренце. Ю откачи, никога не съм го харесвала тъй или иначе, а Алма е толкоз кюююююти >< Жалко, че ща умре ;( Имахме си Тики момент. И беше *рейп*...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Авг 15, 2010 11:15 pm |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 02, 2009 11:30 pm Мнения: 118 Местоположение: Japan ^^
|
Zenith написа: Имахме си Тики момент. И беше *рейп*... Haha,, абсолютно съм съгласна! <333
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Авг 16, 2010 12:50 am |
|
DiaDora |
|
|
|
мдам, най- разбраната глава от мноу глави насам... на Katsura Hoshino и е минал ПМС П.П. Бреей 5та илюзия, Канда поизтреще малко в омразата си...
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 6:01 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Интересен чап, ама както винаги имаше ВТФ места и превод... поне видехме ,че Ноата дет дреме у Алън си го бива... а дано изциркулира на повърхността да му се порадваме...
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Чет Сеп 23, 2010 10:19 pm |
|
juliyanCh |
|
|
|
Ноата в Уолкър, що ми стори female .
_________________ Ако не изръся някоя глупост, няма да съм аз.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|