|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 2:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Да, майката беше... тъпичка ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . К'во ти дреме като е едно дете. Ах, миличкото, нека му позволим да изчака сина ни в къщата ни. И сега ще ви изпие кръвчицата за вечеря ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 03, 2010 3:49 am |
Daichi |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Т'ва аниме дърпа нагоре с всеки епизод! ![:ying:](./images/smilies/ying.gif) Този беше може би епизода, който ми хареса най-много от началото на анимето. Изобщо не очаквах вампирите да се покажат така на наще. Не видяхме какво стана с Натсуно и родителите му. Мегуми най-вероятно тръгна към тях в края на епизода. Но дали отива да спаси Натсуно? Там е въпроса. Те първа ни предстои да видим!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 03, 2010 5:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
The first encounter Добър беше този епизод.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 10, 2010 11:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34391_1404067902.png) |
anime_fan_st |
|
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Ауу... Този десети епизод не беше истина. Сeга ще живее ли, ще умре ли, вампир ли ще стане? Нямам търпение за следващия епизодец :3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 10, 2010 10:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
![Изображение](http://store.picbg.net/thumb/F4/C3/3aa3f7902568f4c3.jpg) Тъжно, но красиво. Края беше ![:stars: :stars:](./images/smilies/stars.gif) . Тъпичко си постъпи Нацуно като излезе от къщата, ама хайде да не задълбочаваме. Колкото до почивката - ех, леле ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) . Яд голям, но ще отмине.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 11, 2010 2:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
В MAL ли го пише това за 14 октомври, защото в ани-то не е променяно о.о Не ми се иска да го вярвам, daaaamn, това май е анимето, което чакам с най голямо нетърпение тоя сезон <3 Ох, беше много гадно, докато седеше сам в стаята си и чакаше, направо мен ме хвана страх, а не знам за него.. ама тия са яко зли, как му използваха единствената слабост.. чудно, ако Тоуру не се беше "вдигнал" какво щяха да направят. Дано доктора да го вземе в клиниката или някъде другаде където не могат да влязат, за да го лекува, въпреки че не знам дали да се надявам на какъвто и да е happy end..
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Shiki (лято 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 11, 2010 10:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7916_1313847026.png) |
trigun |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Kudrokoska написа: Дано доктора да го вземе в клиниката или някъде другаде където не могат да влязат, за да го лекува, въпреки че не знам дали да се надявам на какъвто и да е happy end.. Някъде другаде ще да е, щото оня супер-садист може да влиза там.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|