|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 7:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 10, 2010 9:34 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Чапа става, радвам се че паунаха Мадара. От това, което виждам не ми прилича на 100 годишен дядо, а си беше доста млад. Вече и аз вярвам в теорийте Мадара да не е Мадара. Не мисля, че нинджа от неговия калибър има нужда да колекционира шарингани, риненгани (и няма да се учудя да има и бякугани). Всъщност дори си мисля, че другото му око (скритото) е бякуган или може би риненган. Сега след като виждам, че Конан мачка Мадара, съжалявам адски много, че Итачи не размаза Мадара Както и да е, накрая май Конан извади някаква луда техника, щото целия океан стана на оригамита --- kimiraikkonen написа: "I was the one who gave Nagato The Rinnengan"? ОМГ, фейл Приятел, искам само да те попитам дали би умрял за любимия си Блийч ? От край време ми е направило впечатление, как непрестанно хулиш Наруто (дали манга или аниме темите) и постоянно, се кефиш на белината, независимо че тя запада. Не мога да те разбера. И аз харесвах Блийч ама то запада до такава степен, че повече от това няма как
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 10, 2010 10:20 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Burnx написа: Няма смисъл от блъф тбх. Мадара си го използва Нагато да му прочете цялата плоча в храма на Учиха. какво какво ? Това от къде изпадна, май съм забравил разни детайли
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 10, 2010 10:40 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Valk0v написа: kimiraikkonen написа: "I was the one who gave Nagato The Rinnengan"? ОМГ, фейл Приятел, искам само да те попитам дали би умрял за любимия си Блийч ? От край време ми е направило впечатление, как непрестанно хулиш Наруто (дали манга или аниме темите) и постоянно, се кефиш на белината, независимо че тя запада. Не мога да те разбера. И аз харесвах Блийч ама то запада до такава степен, че повече от това няма как "Приятел", не бих умрял за което и да е аниме или манга по света И изобщо не хуля постоянно Наруто в темите Просто казвам това, което не ме кефи, а какво мислиш ти за това ми е през оная работа. И да, Блийч ме кефи повече от Наруто, явно при теб е обратното, радвам се за това - разни хора, разни вкусове и идеали
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 10, 2010 12:21 pm |
|
slun4o |
|
|
|
Burnx написа: @Logrus Rinnegan-а е единственото око, което може да разчете таблета. Sharingan и Byakugan се водят мутации на Rinnegan. Това се знае отдавна попринцип. всъщност мисля че различни части от таблета както го наричате се чете с различни очи все пак се казва в мангата че е така една част с Ш друга с МШ и трета с Р а щом Тобидара знае как да съживи джуби значи е прочел всичко относно днешния чаптър много кратък ми се стори и нищо не стана долу горе (сигурно заради двойните страници)
Последна промяна slun4o на Пет Сеп 10, 2010 12:23 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 10, 2010 1:46 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Не е бе, ше видите, че е тОбидара Сенджуу. Демек от единия ръка, от другия дух, от третия чакра, от петия техника, от седмия око, от осмия око, от деветия око... wait...x Иначе абс. възможно е той да е едната нинджа, или да си има някъв "нинджа он а стик" като 4тия мизукаге ^^ В крайна сметка ние НЕ видяхме как ги убива, само пост-действието... може изобщо да не ги е убил той.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|