|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Вто Авг 31, 2010 5:05 pm |
|
Sayuki |
|
|
|
Интересен епизод. Само едно нещо ме дразни в това аниме - Миказе-сан . Точно когато не трябва тя се появява. Спред мен, тя ще излезе badass накрая.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Пет Сеп 03, 2010 10:45 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
^ +1! Не беше лош, но няма нищо общо с основния plot, освен ако следващият епизод не ме опровергае. Миказе мен пък много ме кефи(за разлика от Козуе ) и си продължавам да твърдя, че тя ще е ключът на Нострадамус btw Мая май ревнува Фумиаки
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Чет Сеп 09, 2010 2:24 am |
krumisimo |
|
|
|
Мен превюто за следващата серия много ми загложди любопитството... То че няма да има умирачка, няма да има... Ма илюзия ли ще е, поглед в бъдещето ли - ноу айдиа... И за първи път подмолното ка-Миказе показа различна физиономия, на която не е изписана тъпата й усмивка... Май е раздразнена, че не е омотала Абе стабилно в мрежата си все още... corey написа: Май ми се видяха три пирона да стърчат от отрязаната зелка на боса. Бе мисля, че беше един, но ме мързи сега да чеквам отново кулминацията на осма серия...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Пет Сеп 10, 2010 4:39 pm |
|
Sayuki |
|
|
|
^x2 Много хубав епизод. Даже красив. Изпълнен с много чувства. THe SAME :> Превюто ме разби...седях зяплан околко 30 секунди, потънал в мисли. С огромно нетърпение очаквам следващия епизод.И пак...превюто, без Маяа.....разбира се, тя може да продължи търсенето на ключа, само че като дух.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Seikimatsu Occult Gakuin (Лято 2010) ~ Публикувано на: Съб Сеп 11, 2010 8:45 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Ако Миказе се окаже ключа, това ще е адският плитък замисъл на нещата. За което ме е яд естествено, анимето си е много добро, особено с последните няколко силни епизода. В началото напълно я отписвах от всякакви сметки, понеже звучи крайно инфантилно и предвидливо. Но като гледам как вървят нещата, само два факта могат да се окажат верни за нея. 1. или е някво зло извънземно и в него е ключа.... 2. или е просто някво зло извънземно : Х Че ще е нещо зло - вече е ясно Сега като се замислих, Миказе ще е идеалният убиец на бащата на Мая.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|