Като цяло ми хареса, но втория сезон ми се стори някак си по-тъмен от първия. Може би заради Хеи, който до едно време беше пияница, може би и заради липсата на Ийн през по голямата част от сериала, а може би и заради Мао, който беше летяща катерица xD Знам ли? А за края да не говорим... ъм само седях, гледах тъпо екрана и си виках: "Това ли беше? Странно... " Ост-а беше доста хубав... аа и опенинга беше невероятен... Еее да не оплаквам много ... добре си беше =]
Заглавие: Re: Darker than Black 2: Ryuusei no Gemini (есен 2009)
Публикувано на: Съб Яну 23, 2010 10:38 pm
Dypeshnik
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
Не бях кой знае колко впечатлен, след момента когато Хей си загуби способностите анимето стана блуткаво за мен. Той е ключът към екшън, напрежение и динамика, според мен. Историята беше интересна и тя беше единственото нещо, което ме подсещаше, че анимето съществува за да не го дропя. ОП беше много добър и много рядко съм го превъртал, като цяло съм разочарован от анимето. Лична оценка 6.7/10
Публикувано на: Съб Фев 27, 2010 11:05 pm
saber_rider
Не съм го гледал все още, чакам да излязат всички епизоди с бг суб, но видях OP и ED и според мен опънинга трябваше да бъде нещо такова (да не кажа точно тази песен) - Abingdon School Boys - Nervous Breakdown
И да блести,то е защото няма тъпо продължение като това...Добре че е Гайден - така трябваше да изглежда втория сезон,а не лоли с пушка да гърми накъдето и падне.Много зле...А така го очаквах
Публикувано на: Сря Юли 14, 2010 10:12 pm
`FireStarter`
Нейсе догледах го. Колкото лакомо изгълтах първия сезон, толкова трудно ми беше да довърша този. Размина се с дроп, само защото ми бяха останали 3-4 епизода накръст. Те пък взеха, че ми харесаха достатъчно, за да не съжалявам за изгубеното време. Ще метна и овите, може да ми харесат повече.
Публикувано на: Съб Юли 17, 2010 12:34 pm
`FireStarter`
Не беше лош втория сезон, но за мен си остава нещо като филър арка или отделна историйка (не беше зле де) с отворен "happy" end. Овите бяха супер на място. Все пак Yin си ми е любимка.
Публикувано на: Нед Дек 26, 2010 11:29 pm
Johnny Cage
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
2 сезон беше също толкова радващ колкото и 1ви(даже ми се стори малко по-хубав), много ми хареса как представиха нещата с Хеи,който давеше мъката си в алкохола след случката с Иин...на Мао му отиваше да е летящата катерица а тъкмо си виках - къде ли е оня откачения детектив..много ме кефеше и в 8ми епизод го гледам същия идеот заслужи си десетката от мен
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения