|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 3:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Съб Авг 07, 2010 11:31 am |
|
Spektr |
|
|
|
Еми все тая им е. На тях целта им беше Рифул да умре, което и стана. А и тея малките се бият доста добре Май и Мириа ще я хванат...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Съб Сеп 04, 2010 5:21 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Аз като видях че я убиха и сериозно се замислих дали да не дропна мангата но като се успокоих малко и даже ми хареса такова развитие, щото са ще има бая драма и rage
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Съб Сеп 04, 2010 10:49 pm |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
NOOOOOOOOOOOOOOO, MIRIAAAAAAAAAA!!!111!!! Втория ми най-любим герой, след Галатеа умря. Кофти за мен,но добре за развитието на мангата.
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Вто Сеп 07, 2010 10:47 am |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Spektr написа: Леле, развитието ме кефи супер много! Наистина жалко за Мирия. на кви наркотици си как може те кефи избиха ВСИЧКИ герой в некви измислени бездушни битки пълната кретения
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|