|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Съб Авг 28, 2010 1:06 pm |
|
SnaikBG |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 10:40 am Мнения: 1102 Местоположение: Някъде Между Измеренията
|
Чаптърчето беше яко време е да видим голямото меле за тази арка и верно Мики най сетне осети за какво става въпрос след тая арка съм сигурен че ще следва Ода като малко кученце а иначе Bookends е нещо като стойка за подпиране на книги слагаш го от двете страни на книгите и те седят прави или само от едната страна за да непадат но ми е интересно как пък точно ще ги раздават с манга смисал не че са много големи но трябва да имат някаква тежест за да държат абе незнам въпреки че не е лоша идея особено ако имаш много манги ПС: бтв верно вече е време да покажи този ЕПИК Finishing Move
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Съб Авг 28, 2010 3:13 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Face Bash-a винаги ме е кефил на макс.А тоя си беше просто епик.И следващия път нашия пич ще се развихри.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Съб Сеп 04, 2010 6:23 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Последаната страничка беше готина, но предпоследната ме зарадва страшно много Такова изражение не съм виждал от Ога досега или и да е правил е било някъде в началото.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub Публикувано на: Нед Сеп 12, 2010 12:02 am |
|
Rampage |
|
|
|
6тата страница-Марк Аут отвсякъде!!!Чапа не блестеше кой знае с какво,ама тоя пичага накрая означава неприятности.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|